Tendenser

Vinterjakker: 20 trendy vinterjakker 2018

20 trendy vinterjakker 2018. Sommeren er for alvor slut. Kulden og regnen sniger sig ind over os. Tiden er kommet til at gemme sommertøjet væk og finde de varme klæder frem. Mangler du inspiration til dette års vinterjakke? Så kig med her – vi har samlet 20 lækre vinterjakker i forskellige farver og modeller som du kan shoppe online på bustedwoman.com.

5 varme dunjakker

Vinterjakker til efterår og vinter. Shoppe disse skønne jakker fra part two, tommy hilfiger, creenstone, hollies subway og rock'n'blue, som nu er på vores webshop. Part Two jakke 1000,- Shop her. / Tommy Hilfiger jakke 2400,- Shop her. / Creenstone jakke 3399,- Shop her. / Hollies Subway jakke 3799,- Shop her. / Rock’N’Blue jakke 3399,- Shop her.

Vi har for alvor lagt sommeren bag os, og de kolde dage nærmer sig med hastige skridt. Det er nu tid til at finde de varme vinterjakker og vinterfrakker frem. Vi har samlet 5 super lækre dunjakker til denne vinter, som er perfekte når kulden rammer. Disse lækre vinterjakker vil med garanti holde dig varm gennem hele vinteren. Den klassiske dunjakke er altid et hit hos mange, da den kan bruges sæson efter sæson og er super behagelige at have på. Vi er vilde med den smukke grønne dunjakke fra Creenstone, som har en lækker stor hætte der med garanti vil holde regn og slud ude.

5 parka jakker med pels

Shop disse lækre vinterjakker fra mos mosh, rock'n'blue, junge og parajumpers hos os!Mos Mosh jakke 1799,- Shop her. / Rock’N’Blue jakke sort 2899,- Shop her. / Rock’N’Blue grøn 2899,- Shop her. / Junge jakke 1999,- Shop her. / Parajumpers jakke 7299,- Shop her.

Hvis du er vild med de klassiske parkajakker, så skal du se med her. Vi har samlet 5 bud på din nye parka jakke med pels, som kan holde dig varm gennem efteråret og vinteren. De klassiske parka jakker er altid et stort hit, når det kommer til valg af vinterjakke. Pasformen er god til alle og længden er med til at holde dig dejlig varm. Efteråret og vinteren 2018 byder på mange smukke tendenser og vinterjakker i grøn er en af dem. Vi har fundet to parka vinterjakker i smukke grønne farver, så du kan være med på trenden. Hop i den armygrønne parka vinterjakke fra Rock’N’Blue, som har nogle super lækre detaljer. Styl den sammen med denne lækre hue, så er du med garanti klar til at kulden for alvor rammer os.

5 lange vinterfrakker

Skønne vinterfrakker fra gestuz, closed, tommy hilfiger, munthe og levete room. Shop dem hos os nu!

Gestuz frakke 2999,- Shop her. / Closed frakke 3050,- Shop her. / Tommy Hilfiger frakke 2200,- Shop her. / Munthe frakke 2799,- Shop her. / Levete Room frakke 1999,- Shop her.

Efteråret og vinteren 2018 byder på mange smukke lange vinterfrakker. Vi har her fundet vores 5 favoritter når det kommer til de lange frakker til vinter. En af de helt store tendenser denne vinter er tern – også når det kommer til vores overtøj. Hvis du vil med på trenden, vil vi gerne invitere dig til at kigge nærmere på de skønne ternet vinterfrakker fra Gestuz og Levete Room. Vil du se endnu mere til vinterens tern, så se med her, hvor vi har samlet alle de smukke ternet styles, du kan shoppe hos os. Er du mere til de ensfarvet klassiske vinterfrakke, så er den klassiske vinterfrakke fra Closed lige noget for dig. Denne vinterfrakke fås også i en smuk støvet grøn.

5 korte vinterjakker

Skønne korte vinterjakker fra soyaconcept, junge, tommy hilfiger, rock'n'blue og mos mosh. Shop den hos os nu!

Soyaconcept jakke 699,95,- Shop her. / Junge jakke 999,- Shop her. /Tommy Hilfiger 1600,- Shop her. / Mos Mosh bomberjakke 799,- Shop her. / Rock’N’Blue 2599,- Shop her.

Leder du efter en god kort vinterjakker, så frygt ej! Vi har samlet 5 bud på den perfekte korte vinterjakke, som du nemt og hurtigt kan shoppe hos os. Vi er vilde med den enkle sorte bomberjakke fra Mos Mosh, som du kan style med et lækkert tørklæde. Er du ude efter en kort jakke som rigtig kan holde dig varm når kulden rammer? Så er Rock’N’Blues korte vinterjakker perfekte. Eksempelvis den sorte med lys pels, som vil holde dig dejlig varm. Denne model findes også i andre flotte farver. Se vores store udvalg af Rock’N’Blue lige her!

Se hele vores udvalg af lækre jakker her. Har du lyst til at blive inspireret til dette års striktrøjer, vil vi gerne vise dig vores store udvalg – det finder du her.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply