Tips og guides

Udsalgsguide: 7 køb du ikke fortryder

Udsalgsguide

7 køb, du ikke fortryder

Udsalgsperioden er på sit højeste og slutspurten er godt igang. Vi har derfor lavet en samlet udsalgsguide til dig med 7 køb, du ikke fortryder under udsalget. Obs. vi tager højde for udsolgte varer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skjorten

Klassiske bomuldsskjorter kan man altid bruge. Både til hverdag og finere brug. Gå derfor efter en skjorte som har et klassisk snit og en farve, som du får lyst til at bruge igen og igen. Vi anbefaler derfor, at du går på opdagelse i vores mange fantastiske skjorter på udsalg.

Se og shop skjorter på udsalg her

 

 

 

 

 

 

 

 

Tørklædet

Et tørklæde er for rigtig mange et perfekt element til at pifte et outfit op. Både de store vamsede halstørklæder som kan skabe variation i dit overtøjsudtryk, men også de tyndere af slagsen. Når vi indimellem føler trang til at fornye garderoben, kan det rent faktisk være nok at fornye med lækre accessories og tilbehør. Derfor er udsalgsperioden en perfekt mulighed til at finde smukke tørklæder, som kan pifte dit hverdagslook op igen og igen.

Se og shop tørklæder på udsalg her

 

Bukser på udsalg

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukserne

Gode denim bukser er nærmest umulige at slide op. Vigtigst af alt: de går aldrig af mode. Gå derfor på buksejagt under udsalget, for her er der virkelig gode udsalgskup at gøre. Vi anbefaler også, at du kigger efter bukser i tidsløse farver – de passer til alt og du vil få stor glæde af dem i meget lang tid. Hold også øje med dine favorit brands – det kan endda være, at din yndlingsmodel er på udsalg.

Se og shop bukser på udsalg her

 

 

Blazer på udsalg

 

 

 

 

 

 

 

 

Blazeren

Med en klassisk og enkel blazer går du aldrig galt i byen med. Hos mange kvinder er blazeren en vigtig del af garderoben. I år 2017 blev der gjort for alvor gjort op med måden hvorpå vi bruger blazeren. Som altid har blazeren været anvendelig både til hverdag og fest. Men som noget nyt bruges blazeren i høj grad også over en cool sweatshirt og feminin nederdel. Det skaber et stilet og anderledes look. Vi anbefaler i høj grad, at du holder øje med blazeren i udsalgsperioden.

Se og shop blazere på udsalg her

 

 

Striktrøjer på udsalg

 

 

 

 

 

 

 

 

Striktrøjen

Det danske vejr er strik og sweatervejr. En god striktrøje er uundværlig i enhver kvindes garderobe – den er praktisk og komfortabel. Under udsalg er det muligt at finde gode kashmir og uld striktrøjer, hvor der virkelig er penge at spare. Striktrøjer har altid været enorm populære under udsalg, og derfor skal du ofte være hurtigt ude for at få din favorit strik. Striktrøjer må både være oversized, med glimmer, høj hals, stribet – alt er tilladt. Så giv den endelig gas!

Se og shop striktrøjer på udsalg her

 

Nederdele på udsalg

Nederdelen

Denne vinter står i læderets tegn. Hvad end det gælder din jakke, dine bukser eller din nederdel. Derfor råder vi dig til at holde ekstra øje med nederdele på udsalg, da der kan være rigtig mange penge at spare på ruskind og lædernederdele som kan bruges i mange år frem.

Se og shop nederdele på udsalg her

Skindjakker på udsalg

Skindjakken

Skindjakken er en sand garderobeklassiker, der holder hele året rundt. Under udsalg er der ofte gode læderjakker at finde, endda til virkelig gode priser. En skindjakke i god kvalitet er for de fleste af os en investering. Hvis du længe har overvejet at erhverve dig en skindjakke der ikke er sæsonbestemt, så hold øje i vores udsalgskategori for her er der virkelig mulighed for at gøre et røverkøb du ikke fortryder.
Psst.. Vi forhandler kun skindjakker i ægte læder af god kvalitet, så jakken kan bruges igen og igen mange år frem.

Se og shop skindjakker på udsalg her

 

Vi håber du er blevet inspireret af vores store udsalgsguide med 7 køb, du ikke fortryder.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply