Events

Tommy Icons kollektion – efterår 2018

Tommy Icons kollektionen består af amerikanske klassikere med et moderne twist. Kollektionen er båret af ikonerne Hailey Baldwin og Winnie Harlow. Kollektionen består af Tommy Hilfiger’s signatur klassikere med et moderne twist. Der blive i kollektionen gjort brug af premium materialer. Der leges i kollektionen med proportionerne og der tilføjes uventet detaljer for at gøre hver style unik.

 

Tommy Icons

Tommy Hilfiger ICONS kollektionen 2018, med ikonerne Hailey Baldwin og Winnie Harlow. Iført Lane C-NKLS og high gloss puff jakken i guld.Tommy Icon sweatshirt 800,- Shop her / Tommy Icon jakke 2400,- Shop her

Luksuriøs kvalitet og klassiske enkle linjer er kendetegn for dette populære og anerkendte amerikanske mærke, som Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger stiftede i 1985. Med den nye Icons kollektion har de amerikanske klasssikere, som oxford skjorten, denim jakken og striktrøjen fået en moderne upgradering. Hvilket gør hver style til noget helt specielt.

De kvindelige ikoner for kollektionen model Hailey Baldwin og model Winnie Harlow, er ikke bange for at gå egne veje og skubbe til grænserne for, hvad der forventes. Dette gør dem til de perfekte ikoner for denne kollektion. Icons kollektionen afspejler, man ikke skal være bange for at skubbe til grænserne. “Gå dine egne veje, skriv din egen historie. Fremtiden er vores” – Winnie Harlow. Harlow beskriver i citatet, man ikke skal være bange for at skille sig ud. Med denne kollektion kan man skille sig ud på den cool måde.

 

Tommy Icons kollektionen

Tommy Hilfiger ICONS kollektion 2018. Noelle hoodie, tamarah strik, high gloss puff jakke, nellie t-shirt og lane c-nkls sweat.

Tommy Icon sweatshirt  1100,- Shop her / Tommy Icon sweatshirt 800,- Shop her / Tommy Icon strik 1500,- Shop her  / Tommy Icon t-shirt 400,- Shop her / Tommy Icon jakke 2400,- Shop her

De moderne amerikanske styles med et moderne twist er fokus for denne kollektion. Kollektionen består af Hilfiger klassikere i samme luksuriøse kvalitet og klassiske linjer, som vi kender det. Vi har udvalgt nogle af de bedste styles fra Tommy Hilfiger Icons kollektionen, som du kan shoppe hos os.

Vi er vilde med, de tidsløse Tommy Hilfiger klassikere har fået en moderne upgrade, som gør dem unikke og super cool. Med disse styles kan du, skille dig ud på den fede måde. Kollektionen bærer præg af enkelthed, eksklusivitet og cool detaljer. Vi er vilde med den cool guld dunjakke og den glitrende strik, som begge er perfekte til de kolde dage. Hvis du mere er til de lidt mere enkelte styles, så anbefaler vi den lange sweatshirt, som du kan bruge over et par cool bukser med et par støvler eller sneakers til. Er du vild med det sporty udtryk, så tjek vores nye mærke Sportmax ud her.

Er du lige så vild med den eksklusive Tommy Hilfiger Icons kollektion, som vi er, så se mere lige her!

 

Tommy Icons event i vores butik

I anledningen af vi ekslusivt er udvalgt til at føre Tommy Icons kollektionen i butikken og på webshoppen, afholder vi et event i vores butik i Silkeborg, torsdag – fredag og lørdag den 13. – 15. september.

De første 10 købende Tommy Icons kunder får et flot Tommy Hilfiger laptop cover med gratis i gave. Derudover deltager alle købende Tommy Icons kunder i konkurrencen om 2 x gavekort af 1000 kr. til køb af Tommy Hilfiger.

Derudover får vi torsdag den 13. september mellem 14:00 – 17:00, besøg af den salgsansvarlige for Tommy Hilfiger, Elin, som vil præsentere den nye Tommy Icons kollektion.

Hvis du vil læse mere om eventet, så se med her!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply