Styling

Styling tips: Sådan styler du toppe og shorts til det perfekte sommeroutfit

Sommeroutfit-toppe-og-shorts-farverige-stylingtips-mosmosh-sommer-trend-bustedwoman

Styling tips: Sådan styler du toppe og shorts til det perfekte sommeroutfit

Så er det tid til at hoppe i toppe og shorts! Sommeren har endelig ramt os, og det betyder at du skal skifte de store sweatre og lange bukser ud med sæsonens toppe og shorts. Det kan være en udfordring at skulle skifte vintertøjet ud med sommertøjet i garderoben. For at få sig iklædt det perfekte sommeroutfit, skal man til at tænke i nye baner. Men fortvivl ej, for vi hjælper dig her på vej med de bedste styling tips til din nye sommergarderobe.

 

De sikre denim shorts med toppeSommeroutfit-toppe-og-shorts-denimshorts-denim-stylingtips-mosmosh-sommer-trend-bustedwoman

Sofie Schnoor top 399,- Shop her / Mos Mosh shorts 799,- Shop her / Part Two top 350,- Shop her / Soya shorts 299,- Shop her / Depeche bælte 499,- Shop her / Mos Mosh top 399,- Shop her / Tommy Hilfiger shorts 799,- Shop her

Denim har altid domineret i modebilledet på den ene eller anden måde. Denim har derfor en masse historie med sig, og er den berømte klassiker til både dine toppe og shorts. Derfor er sommeroutfittet altid sikret hvis du iklæder dig et par denim shorts. Denim er for altid.

Når du bærer blå denim har du mulighed for at give den fuld gas på farven blå. I denne sæson er det aldrig forkert at iklæde sig et tone-i-tone look. Derfor kan du tilsætte en blå top til dine denim shorts. Husk på, at farverne ikke nødvendigvis behøver at være fuldstændig ens. Denim shorts behøver heller ikke altid at være enkle. Shortsene fra Mos Mosh har den ekstra detalje, at de er pyntet med nitter og palietter. For at bevare det rå feminine look, kan du tilsætte den cool top fra Sofie Schnoor, som også byder på glamour detaljer.
Kan du ikke få nok af denim, har vi et utal af denim styles, som du kan mikse og matche præcis som det passer dig. Find dem her.

 

De farverige shorts med toppe

Sommeroutfit-toppe-og-shorts-farverige-stylingtips-mosmosh-sommer-trend-bustedwoman

Mos Mosh top 499,- Shop her / Soyaconcept shorts 299,- Shop her / Mos Mosh top 399,- Shop her / Masai shorts 799,- Shop her / Noosa armbånd 189,- Shop her / Part Two top 700,- Shop her / Denim Hunter shorts 799,- Shop her / Co’couture top 399,- Shop her / 2-Biz shorts 599,- Shop her

De farverige shorts er en oplagt mulighed, for at få lidt liv i dit sommeroutfit. Det behøver ikke altid, at være overdelen der dominerer farverne i dit outfit. Man kan style sine farvede shorts på mange måder. Hvis du synes at det bliver for vildt med både farvede shorts og en farvet top, kan du tilsætte en hvilken som helst clean hvid eller sort top.

Er du til farver i lange baner, kan du kan vælge at tilsætte en top med print. Print er altid er en god idé, og en trend netop nu. Brug gerne farver som går igen fra shortsene, som gør det til et perfekt matchende sommeroutfit.
Vil du have flere farver til dine toppe og shorts? Så kan du få hjælp til at male byen rød her, og blive inspireret til at benytte den gule trend farve her.

 

De tidsløse sorte shorts med toppe

Sommeroutfit-toppe-og-shorts-sorte-stylingtips-mosmosh-sommer-trend-bustedwoman

Malene Birger top 1799,- Shop her / Mos Mosh shorts 699,- Shop her / Depeche bælte 499,- Shop her / Levete Room top 349,- Shop her / Masai shorts 799,- Shop her / The Rubz Hair Tie 125,- Shop her / Rosemunde top 399,- Shop her / Denim Hunter shorts 699,- Shop her / By Malene Birger taske 2.199,- Shop her

Modebilledet har mange farver, som dominerer de forskellige sæsoner. Sort derimod går aldrig af mode, og er derfor en tidsløs farve. Så er du ude efter et tidsløst sommeroutfit, har vi her sammensat de tidsløse sorte shorts med tilhørende fine sommertoppe her.

Der er altid et hav af muligheder, når du skal style den sorte farve. Du kan aldrig gå helt galt i byen, da farven sort passer til alt. Vil du have et klassisk look, kan du sammensætte de tidsløse shorts med elegante toppe. For at give dit sommeroutfit endnu mere kant og personlighed, kan du tilsætte accessories. Shortsene fra Mos Mosh og Denim Hunter har begge bæltestropper, og du har derfor mulighed for at tilsætte et lækkert bælte. En fin skuldertaske er også en mulighed for et mere eksklusivt look. Er du til det mere afslappede og komfortable outfit er shortsene fra Masai en perfekt mulighed. Pift det op, ved at tilsætte en løs top, som er påført lidt af den gule farve som trender lige nu. Style det med The Rubz hårelastik, som også kan bruges til armbånd.

Har du brug for flere tips til at kunne få dit eget perfekte sommeroutfit? Så har vi alle disse toppe og shorts samlet, og endda endnu flere til dig under Sunny days.

 

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply