Tendenser Tips og guides

Sommerkjoler 2019: Find de perfekte sommerkjoler til sommerferien her!

Sommeren står lige for døren, og de fineste sommerkjoler har allerede indfundet sig i vores butik! Vi har her samlet de fineste sommerkjoler, tips og guides til dig som er på jagt efter nye sommerkjoler 2019!

Sommerkjoler 2019: Lange kjoler

Du har måske allerede bemærket den store trend for lange kjole? Specielt kjoler med mønster og print er utrolig populære for tiden, og vil være et stort must til sommergarderoben 2019. Overvej desuden en lang kjole med et bælte til, da de virkelig fremhæver din figur! Vi har her samlet 5 lækre styles af lange kjoler til dig. Den fine army-grønne wrap-kjole fra Mos Mosh forener eksempelvis tidens trends med lækker komfort, mens den enkle navy-blå kjole fra Tommy Hilfiger er perfekt at have med på sommerferien. Se desuden hele vores kjole-sortiment her.

Sommerkjoler-2019-lange-kjoler-part-two-mos-mosh-custommade-tommy-hilfiger-bustedwoman-silkeborg.png

Part Two 1.000.- Shop her. / Mos Mosh 1.499.- Shop her. / Custommade 1.499.- Shop her. / Gustav 1.899.- Shop her. / Tommy Hilfiger 1.200 Shop her.

 

Sommerkjoler 2019: Korte kjoler

Sommerkjoler 2019 byder på stor variation i stil, print og farver. Det hele afhænger af hvilken anledning du skal bruge dem til. Korte kjoler er især perfekte til sommerens varme klima, du kan desuden altid peppe dem op med et par strømpebukser/leggings, skulle det nu blive køligere i løbet af dagen. Vælg eksempelvis en let og luftig kjole fra 2-Biz, som passer perfekt til de varme sommerdage. Sofie Schnoor har desuden kreeret deres udgave af ‘den lille sorte’ som er et must til sommerens fester.

sommerkjoler-2019-korte-kjoler-masai-gustav-mos-mosh-sofie-schnoor-bustedwoman-silkeborg.png

Masai 599.- Shop her. / Gustav 1.699.- Shop her. / 2-Biz 699.- Shop her. / Mos Mosh 999.- Shop her. / Sofie Schnoor 1.099.- Shop her.

 

Sommerkjoler 2019: Langærmede kjoler

Selvom sommeren er varm (forhåbentlig!), er det ingen grund til IKKE at kunne gå i kjoler med lange ærmer. En fin kort kjole med lange ærmer skaber den fineste symmetri, og er ideelle både til hverdag og finere brug. Vælg gerne en kjole med masser af farver og print/mønster, for at klæde dig efter tidens trends. Coster Copenhagen har eksempelvis kreeret den fineste skjortekjole i varme farver prydet med fint sommerprint. Du kan desuden få den sødeste og mest sommerlige kjole fra Part Two, som ligeledes er prydet med fint print og flotte lange flæsetærmer. Se desuden alle vores kjoler her.

sommerkjoler-2019-langærmede-kjoler-coster-copenhagen-denim-hunter-gestuz-bustedwoman-silkeborg.png

Sportmax 2.499.- Shop her. / Coster Copenhagen 1.099.- Shop her. / Part Two 800.- Shop her. / Denim Hunter 699,95.- Shop her. / Gestuz 909,30.- Shop her.

 

Sommerkjoler 2019: Kortærmede kjoler

Kortærmede kjoler er igen et must hvis du har planlagt at skulle til flere fester i løbet af sommeren 2019. De er desuden ideelle at pakke med i kufferten til de varme aftener, når du sidder og sipper en piña colada på sydens strande. Vi har her samlet 5 fine styles til dig, alle ideelle til forskellige anledninger. Ifør dig for eksempel den fine lange kjole med wrap-effekt fra Mos Mosh, til når du er ude at gå gaderne tynde i storbyen. Den fine grønne kjole fra Masai er desuden perfekt til de varme sommeraftener på stranden. Er du interesseret i flere tips til hvad du bør pakke med i kufferten til ferien? Hop ind forbi vores indlæg: Outfits til sommerferie 2019: Sådan pakker du til charterferien for mere inspiration.

sommerkjoler-2019-kortærmede-kjoler-gestuz-masai-mos-mosh-bustedwoman-silkeborg.png

Gestuz 1.299.- Shop her. / Masai 599.- Shop her. / Mos Mosh 1.499.- Shop her. / Levete Room 1.099,95.- Shop her. / Masai 699.- Shop her.

 

Sommerkjoler 2019: Stropkjoler

Stropkjoler er selvfølgelig et en fast bestanddel af sommerkjoler 2019! Stropkjoler kommer i et hav af afskygninger, og er desuden helt ideelle til de solskinsrige dage. Hvem vil ikke gerne have lidt kulør på armene i sommerferien? Herunder kan du se 5 fine styles, med forskellige slags stropper og looks. De fine a-formede kjoler fra Co’couture og In Front er eksempelvis dejlig lette til hverdagsbrug. Er du ikke bleg for at inkludere mønstre, kan du iklæde dig den fine kjole fra 2-biz, som desuden er prydet med et fint bælte i taljen.

sommerkjoler-2019-stropkjoler-cocouture-denim-hunter-part-two-bustedwoman-silkeborg.png

Co’couture 599.- Shop her. / Denim Hunter 899,95.- Shop her. / 2-Biz 899.- Shop her. / Part Two 800.- Shop her. / In Front 899.- Shop her.

 

Hos BUSTEDWOMAN elsker vi sommerkjoler! Der er ikke noget som at kunne smide de gamle jeans, og hoppe i en lækker sommerstyle. Som du har kunnet se i vores indlæg, findes de i et utal af variationer af sommerkjoler. Variér din garderobe, tænk lange ærmer, korte ærmer, forskellige længder et cetera – På den måde har du til de fleste anledninger sommerferien har at byde på.

Vi håber du er blevet godt ‘klædt på’ til sommerferien! Udforsk desuden alle vores andre styles lige her, for at finde netop din favorit!

/BUSTEDWOMAN

Læs også: Outfits til sommerferie 2019: Sådan pakker du til storbyferien

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply