Tendenser

Sommerkjoler: 20 flotte sommerkjoler

sommerkjoler-med-blomster-med-print-uden-ærmer-med-lange-ærmer-bustedwoman-com

Sommerkjoler er et must-have i enhver kvindes garderobe. Når solen byder sig, er det både nemt og hurtigt blot at iføre sig en flot sommerkjole med bare ben. Så er den klaret! Bliv fristet her til sommerkjoler med blomster, print, korte eller lange ærmer. Til enhver smag, til enhver anledning – hvad enten du skal på arbejde, til fest eller på stranden. Når efteråret kommer kan du stadig benytte sommerkjolerne, ved at iklæde dig et par jeans eller strømpebukser.

Sommerkjoler med blomstersommerkjoler-med-blomster-blomsterprint-gestuz-denimhunter-karmamia-bustedwoman

Denim Hunter 899,- Shop her / Gestuz 1.299,- Shop her / Gestuz 1.899,- Shop her / Mos Mosh 1.399,- Shop her / Karmamia 1.799,- Shop her 

Denne sommer kan du ikke undgå en sommerkjole med blomster! Blomsterprint er med til at gøre dit outfit feminimt og sommerligt. Hvert eneste blomsterprint har sit eget unikke look, også er blomsterprint for alle aldre. Anskaf dig en sommerkjole med blomster, for det kommer du ikke til at fortryde!

Farverne kan aldrig blive for vilde denne sommer. Er du enig? Så spice dit outfit op i skrapere farver. Der er slå-om kjolen fra Denim Hunter, off-shoulder kjolen fra Mos Mosh, og den lange kjole fra Gestuz, som alle leger med farverne. Karmamia giver dig både en kjole og kimono i én sommerkjole. Derudover får du flæser på fronten, som giver dig den ekstra detalje. Den er oplagt til fest, og dermed kan den bruges som et stykke fint overtøj til de kølige sommeraftener. Er du til de helt lyse farver og lange sommerkjoler, er nyheden fra Gestuz noget for dig. Kjolen er elegant og feminim med blålige blomster, som vil blive et hit til den blå studenterfest, eller enhver anden fest.

Vil du have endnu mere blomsterprint i din garderobe? Så se alle vores styles med blomsterprint ud her.

Sommerkjoler med print

sommerkjoler-med-print-2-biz-sofieschnoor-infront-karmamia-bustedwomanGestuz 1.299,- Shop her / 2-Biz 799,- Shop her / Sofie Schnoor 1.499,- Shop her / In Front 700,- Shop her / Karmamia 1.799,- Shop her 

Sommerkjoler med print er en af sommerens helt store trends. Spring med på trenden, og gå all in på print i sommerkjolen! Der er alverdens print i modebilledet, og ingen begrænsninger. Sommerkjole med print gør dit tøj anderledes, og er med til at skille dig ud fra mængden.

Camouflage-printes primære opgave handler om at gemme sig, men har dog været i modebilledet i over 30 år. Camouflage-printet skaber styrke og maskulinitet i sit udtryk. Printet er mest set på rå jakker, men Karmamia har her designet en smuk sommerkjole med dette print, som skaber en feminim konstrast til det ellers rå udtryk. Et ekstra plus til denne sommerkjole, er at den også kan bruges som kimono. Er du på udkig efter et mere elegant print, så har sommerkjolen fra Gestuz et mere simpelt udtryk. Skal der ske noget i printet, så er de smukke gulvlange sommerkjoler fra 2-Biz, In Front og Sofie Schnoor en mulighed der leder tankerne hen på sommer og fester.

Er du vild med print? Moden begrænser sig ikke, så det behøver du heller ikke! Shop amok i dyreprint og matchende sæt for at give den endnu mere gas på de smukke prints.

Sommerkjoler med korte ærmer

sommerkjoler-med-korte-ærmer-gestuz-bittekairand-2-biz-parttwo-masai-bustedwomanBitte Kai Rand 1.499,- Shop her / Gestuz 1.499,- Shop her / 2-Biz 699,- Shop her / Part Two 1000,- Shop her / Masai 899,- Shop her 

Når der er hedebølge i hverdagen, er sommerkjoler med korte ærmer uundværlig! Vi kan garantere, at kun én sommerkjole med korte ærmer i garderoben ikke er nok. Her er 5 sommerkjoler, der har forskellige længder, detaljer og farver.

Hop i sommerkjolen fra Masai, som består af denim, og derfor er et sikkert hit til garderobeskabet i mange år. Husk på, at du kan knappe den op og bruge den ud over ethvert andet sommeroutfit. Sommerkjolen fra Part Two, har markante printdetaljer i farverne rød og hvid som skaber kontrast og tydeliggøre det flotte sommerprint. Vil du blot have et snært af print er kjolen fra Gestuz svaret for dig. Printet er tone-i-tone med den flotte orange farve, sammen med bindebåndet i taljen er den ekstra feminin og perfekt til enhver sommerdag. Tilsæt sneakers eller stilletter, du kan ikke vælge forkert. Endnu en kjole med et feminimt touch er kjolen fra Bitte Kai Rand, som dog er rå i sit udtryk, men falder elegant da den bliver bundet ved venstre skulder. Er du til modens prikker? Så har vi den fine nye kjole med A-form fra 2-Biz.

Sommerkjoler med lange ærmer

sommerkjoler-med-korte-ærmer-gestuz-bittekairand-2-biz-parttwo-masai-bustedwomanGestuz 1.299,- Shop her / Denim Hunter 899,- Shop her / Custommade 1.299,- Shop her / Closed 2.150,- Shop her / Denim Hunter 799,- Shop her 

Når du har en sommerkjole med lange ærmer på, kan du på sommerdage lade jakken blive hjemme, og bare nyde at det er sommer. De lange ærmer kan også byde på endnu flere detaljer til din sommerkjole.

Det har sommerkjolen med lange ærmer fra Gestuz. De lange ærmer er brede, men går tæt ind ved håndleddet, som giver kjolen den ekstra detalje. Med de lange ærmer, kan du få en kjole i et klassisk skjorte look, som sommerkjolen fra Closed. Den har knapper på fronten, som giver dig mulighed for at bruge sommerkjolen som en kimono. Gør looket afslappet med et par sneakers eller sandaler. Slå-om kjoler er en stigende tendens, som gør sig godt til enhver kvindekrop. Slå-om kjolen fra Denim Hunter er ingen undtagelse. Tag den på, på vej til stranden, og style den med et par skinny jeans, på de køligere dage.
Et tydeligere bælte til sommerkjolen er den smukke fra Custommade, som også har flæser detaljer forneden. Skal din kjole gå diskret ind til taljen, er den fine blomstrede kjole har du den fine kjole fra Denim Hunter. Sommerkjolen giver dig frit spil til de bare ben, og har fine flæse detaljer under taljen.

Kan du ikke få nok af sommerkjoler? Vi sender dig gerne alle de sommerkjoler du ønsker. Giv dig hen til endnu flere sommerkjoler, og hold dig opdateret her. Er du mere til toppe og shorts? Så kan du læse om stylingen til det perfekte sommeroutfit her.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply