Kategorier Styling Tendenser

Rød, farven du ikke kommer uden om i 2018

Rød, farven du ikke kommer uden om i 2018

Farven rød forlader aldrig rigtig modebilledet, men i nogle sæsoner fylder den mere end i andre. Og 2018 bliver året, hvor den røde farve bliver fuldstændig uundgåelig – den er alle steder! Så hop med på trenden, og iklæd dig den klare, postkasserøde farve. 

Rød er sæsonens hotteste farve

Hvert år dikterer de store, internationale modehuse hvilke farver, der skal dominere modebilledet den kommende sæson. Denne gang er valget faldet på rød – postkasserød. Sæsonens it-farve er således ikke for de farveforskrækkede! Er du modig, kan du være en sand lady in red og iklæde dig rødt fra top til tå som set på catwalken hos flere af de populære modehuse. Her kan de slet ikke få nok af den røde farve, og jo mere rødt dit outfit er des bedre!

Bliver det en tand for vovet med et helt rødt outfit, kan du i stedet iklæde dig tøj med lækre røde detaljer, eller du kan tilføje dit outfit et frisk strejf med røde accessories. Der er et hav af muligheder, når det gælder den røde trend, og det kan derfor være lidt svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Vi giver dig derfor vores bud på, hvordan du kan få den fine, røde farve ind i klædeskabet.

Trendspot - in love with red,. Denim Hunter og Custommad hos BUSTEDWOMAN

Rødt fra top til tå

Vælger du at bære rødt fra top til tå, er du sikker på at tiltrække opmærksomhed. Den flammende røde farve lyser nemlig op på flotteste vis, og den oser af power. Vælger du at gå all-in på den røde farve, har vi en masse lækre røde styles, som du kan matche på kryds og tværs for det helt perfekte røde look. Find dem her.

Hop for eksempel i den smukke, røde kjole fra By Malene Birger, og skab et feminint, men dristigt look. Du kan også kombinere den røde farve med en af sæsonens andre store tendenser, nemlig det sporty look. Prøv et matchende rødt sæt fra Tommy Hilfiger, som har lavet en lang række lækre, sporty styles i denne sæson. Sættet er både super smart og behageligt, og du vil med garanti skille dig ud fra mængden iført dette sæt.

Rød fra top til tå, Tommy Hilfiger og By Malene Birger hos BUSTEDWOMAN

Tommy Hilfiger TH ATH Benni Track sweatpants 799,- Shop her/ Tommy Hilfiger TH ATH Benni Mock sweatshirt 1.099,- Shop her / By Malene Birger Amanth kjole 1.499,- Shop her

Et stk. rød over- eller underdel, tak!

Synes du, at det lidt for vildt og farverigt med et helt rødt outfit? Så brug en flot rød overdel tilsat en mere neutral underdel eller omvendt. Den røde farve forbliver omdrejningspunktet i outfittet, men den nedtones lidt af den neutrale del i sættet. Vælg for eksempel den flotte bluse fra Denim Hunter, og tilsæt et par lyse jeans for et lækkert look, som leder tankerne hen på forår og lyse dage.

Mange vælger at bruge farver på sin overdel, men hvorfor ikke vende det rundt og bruge farverne på underdelen i stedet? Prøv et par smarte, knaldrøde bukser fra Mos Mosh, og sæt dem sammen med en flot, enkel bluse. Du kan også springe ud i et par røde bukser med print tilsat en lækker denimskjorte. Her rammer du hele tre af sæsonens store tendenser, nemlig den røde farve, blomsterprint og denim.

Røde over- og underdele fra Denim Hunter, Mos Mosh m.fl. hos BUSTEDWOMANDenim Hunter Sørine bluse 499,- Shop her/ Mos Mosh Athena Regular jeans  799,- Shop her / Mos Mosh Bianca T-shirt 399,- Shop her / Mos Mosh Sumner Colour jeans 799,- Shop her / Sofie Schnoor denimskjorte 999,- Shop her / Ravn Bea Flower bukser 1.300,- Shop her /

Det ligger i detaljen

Kan du godt lide den røde farve, men ikke så meget, at den skal dominere dit outfit? Så kan du integrere den i dit outfit i form af små, fine detaljer på tøjet. De tilføjer et super flot, men diskret touch af rød, hvilket giver et frisk farvestrejf til dit look.

Leg med farverne, og prøv den flotte skjorte fra Custommade, som kombinerer stærk pink og rød. Sammensætningen af de to skarpe farver giver et virkelig frisk, iøjenfaldende og feminint look – perfekt til forårssæsonen. Er det lige farverigt nok, kan du i stedet gå efter et mere klassisk look, hvor den stribede bluse altid er en sikker vinder. Her har Part Two lavet en lækker en af slagsen med en smart, lille detalje i form af en bred rød stribe. Du kan også gå foråret i møde iført en af de mange styles med flotte print og mønstre, hvor den røde farve også har sneget sig ind. Du kan altså nemt snige et strejf af rødt ind i dit outfit, uden farven stjæler al opmærksomheden.

Styles med flotte røde detaljer fra Mos Mosh, By Malene Birger m.fl. hos BUSTEDWOMAN

Part Two Kisti strik 500,- Shop her/ Catwalk Junkie JK Kiss and Run jogger jakke 799,- Shop her / By Malene Birger Manoelah kjole 2.899,- Shop her / Custommade Rachel skjorte 1.299,- Shop her / Mos Mosh Abbey Zip bukser 999,- Shop her / Denim Hunter Lex bukser 699,- Shop her / By Malene Birger Sinera tørklæde 899,- Shop her / Sofie Schnoor kjole 799,- Shop her

BUSTEDWOMAN ser rødt! Her er alle vores røde favoritter

Vi er vilde med den røde farve, som både er feminin, iøjenfaldende og klæder de fleste. Den powerfulde farve kan bruges både til hverdag og fest, og den åbner op for et væld af stylingmuligheder. Dette er en af de modetrends, som ALLE kan være med på, og den passer både til det feminine, rå, klassiske og sporty look. Den røde farve kan udgøre hele dit outfit, en enkel style eller blot en diskret detalje – det er helt op til dig! Der er altså ingen grund til ikke at hoppe med på bølgen og iføre dig sæsonens hotteste og flotteste farve!

Vi har udvalgt vores absolutte favoritter blandt sæsonens mange røde styles, som både pifter humør og garderobe op.

BUSTEDWOMAN - vores røde favoritter fra Coster Copenhagen, Denim Hunter m.fl.

Coster Copenhagen tee 299,- Shop herBy Malene Birger Sinera tørklæde 899,- Shop her / By Malene Birger Falmia bluse 1.299,- Shop her / Denim Hunter Lex bukser 699,- Shop her / Basic Apparel Snow Leo strik 600,- Shop her / Denim Hunter Sara skjorte 599,- Shop her /

Kan du heller ikke få nok af den røde farve?

Er du også helt vild med den flotte farve? I så fald kan du finde mange flere røde styles på vores webshop. Her finder du en helt kategori dedikeret til den røde farve, hvor vi har samlet de flotteste, smarteste og lækreste røde styles fra sæsonen – selvfølgelig under navnet Lady in red.

 

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply