Om os

BUSTEDWOMAN er både en butik i Silkeborg og en webshop og er en multibrand store med over 50 forskellige eksklusive brands; alt fra danske ener, til internationale sværvægtere, til små, håndplukkede designere fra Paris. Der er noget til alle, lige meget hvilken stil man har, og hverken unge fashionistaer eller modne, modebevidste kvinder går her galt  – så længe de besidder et godt shopping gen.

BUSTEDWOMAN er en familieejet forretning og har skiftet hænder og generation en enkelt gang siden åbningen i 1972. Gennem årene har butikken gennemgået flere forandringer. Senest renovation og udvidelse af butikken over sommeren 2013.

 

BUSTEDWOMAN.COM så dagens lys i 2013, så vi er stadig relativt nye på den front. Men ikke desto mindre var det et naturligt valg for os at gå i den retning, og vi gør vores bedste, for at yde den absolut bedste service i den virtuelle boutique!
På webshoppen er vi selv en vældig stort shopping hjerte, og vi har alle selv prøvet at blive reddet af en webshop , når man ikke lige har kunne finde den rigtige style i butikken.
Vi har på relativt kort tid fået opbygget en bred vifte af regelmæssige kunder både i Jylland, på Fyn og Sjælland, i Sverige og andre lande i europa og vi lægger stor vægt på god kommunikation og en god shoppeoplevelse fra første klik til pakken er modtaget – sådan vil vi helst selv have det; vi er nogle krævende kvinder!
Vores værdier 
Hos os er kvalitet, ærlighed og imødekommenhed i højsæde, og vi ønsker at være kendt for en god, professionel og venlig behandling og betjening!
Kundens oplevelse er det vigtigste for os, derfor sætter vi, både i butikken og på webshoppen, en stor ære i at assistere og rådgive på bedste vis, samt give tips vedrørende styling og tendenser.

Kom og besøg os i butikken eller på webshoppen. Vi glæder os til at se dig!