Kategorier Tips og guides

Nyt mærke: Shop Sportmax

sportmax-code-maxmara-nyt-mærke-italiensk-bustedwoman-com

Vi er stolte over nu, at kunne præsentere det nye mærke, Sportmax, hos os. Shop Sportmax og Sportmax Code, som er to mærker der går hånd i hånd under Maxmara. Mærkerne stammer fra det nordlige Italien, og blev lanceret i 1969. Sportmax er kendetegnet for den stærke, innovative energi kombineret med den friske eksperimenterede stil. Kollektionerne er indbegrebet af luksus, og anvender kvaliteter i topklasse med tidsløse designs kombineret med det vovede. Sportmax henvender sig til den stilbeviste kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud, og har en forkærlighed for materialer af kvalitet. Shop Sportmax og få dig en eksperimenterende garderobe.

Siden 1969 har Sportmax været spækket med innovative styles, der har gået verden rundt. Siden Sportmax havde deres debut catwalk i Milano 1976, har de været umulige at undgå i modebilledet. Deres DNA fremstår tydeligt i hver enkelt style, som værende det evigt legende med materialer, farver og form. Sportmax er banebrydende, og har et åbent øje for fremtidens mode!

Shop Sportmaxsportmax-code-maxmara-nyt-mærke-italiensk-bustedwoman-com-kashmir-nederdel-buker-knitwear

Bukser 2.199,- Shop her / Kashmir strik 4.099,- Shop her / Nederdel 3.199,- Shop her

Vi har udvalgt nogle af de bedste styles til dig fra Sportmax, som du nu kan shoppe hos os. Fordi alle designsene er tidsløse kan du nemt mikse dem sammen. Som et ekstra plus, kan Sportmax nemt mikses med din nuværende garderobe, da de italienske omrids appellerer til et modigt indslag i dit hverdagstøj.

Farverne her er sort, navy og rød, og har spændende snit i hver enkelt style. Eksempelvis lukkes den smukke navy buks, med knapper i siden, og har brede lige ben med slidser forneden. Sæt den sammen med den blødeste kashmir oversize strik med høj hals, og for at skabe en kontrast til de elegante bukser. Varerne med de italienske rødder ses klart, at være tro mod deres oprindelse, hvor skaberen Achille Maramotti i 1947 netop startede med at designe couture. Shop Sportmax, og bliv iklædt high-end fashion, med et særpræget udtryk som er det gennemgående tema hos Sportmax. Shop Sportmax her.

Vi har fået endnu et nyt mærke, tjek vores e-katalog og se hvilket mærke det er.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply