Tendenser

Nyt mærke præsenteres: Neo Noir

Neo Noir leopard skjorte 499,- Shop her. / Neo Noir bluse 399,- Shop her. 

Velkommen til Neo Noir

Vi er stolte over at kunne præsenterer det nye mærke, Neo Noir, som du nu kan shoppe hos os. Brandet er relativt nyt og har eksisteret i det danske modebillede siden december 2012. Brandet har hovedsæde i Hornbæk, men størstedelen af kollektionerne produceres i Italien. Neo Noir er kendt for at have fingeren på pulsen og laver moderigtige designs, som følger med tiden. Brandet er kendetegnet for deres trendy og feminine kollektioner til rigtige gode priser, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet.

Siden 2012 har Neo Noir banet sin vej ind i det danske modebillede og vundet hjertet hos mange kvinder med sine enkelte designs, hvor der er kræset for detaljerne. Kollektionerne er brede og indeholder alt lige fra super lækre basis varer, til feminine kjoler og enkle skjorter. Neo Noir laver styles til enhver smag og med deres trendy designs og gode priser, kan alle være med!

Shop Neo Noir

Skønne styles fra Neo Noir. På billedet ses Matty t-shirt i sort sammen med Bella nederdelen i mønstret, den smukke Wonda flower kjole og Nelle blusen sammen med Bella nederdelen i navy. Shop det alt sammen hos os - bustedwoman.com. Neo Noir t-shirt 299,- Shop her. / Neo Noir nederdel 399,- Shop her. / Neo Noir kjole 799,- Shop her. / Neo Noir bluse 499,- Shop her. / Neo Noir nederdel – blå 399,- Shop her. 

Vi er helt vilde med Neo Noir’s smukke kollektioner og vi har udvalgt nogle af de bedste styles, som du kan shoppe hos os! De smukke prints og enkle silhouetter gør disse styles til nogle af vores favoritter. Vi er vilde med den skønne Bella nederdel, som både kan bruges både til hver dag og ved festlige lejligheder. Nederdelen kan bruges året rundt, styl den med en lækker strik og et par strømpebukser, så er den perfekt til efteråret.

Deres cool silhouetter og gode pasform gør at Neo Noir’s smukke designs er blevet favorit blandt mange kvinder. Hop i den smukke blomstrede Wonda kjole eller den fine Nelle bluse i skønne farver. Der kræses altid for detaljerne og den gode kvalitet, hvilket gør, det kan bruges sæson efter sæson. Hvis du er lige så vild med vores nye brand som os, så se hele vores udvalg lige her!

Har du lyst til at læse om et andet ny mærke, vi lige har fået på shoppen, så læs med her.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply