Kategorier Tips og guides

NYHED: Sommer e-katalog 2018 klart til dig

sommer-2018-e-katalog-bustedwoman

Vi har taget hul på et nyt projekt, og udarbejdet et helt e-katalog til dig. Vi har samlet alt det bedste, så du kan blive klar til sol, ferie og alt der hører sommeren til i inspirerende flotte outfits. Det smarte ved vores sommer e-katalog 2018 er, at du kan trykke på det tøj du ønsker og komme direkte ind på varen på vores hjemmeside. Du sparer hermed en masse tid, og det bliver dermed nemmere for dig at shoppe dine favoritter.

Smugkig i vores sommer e-katalog 2018

sommer-e-katalog-bustedwoman-magasin-2018

Her ser du en lille smagsprøve på vores sommer e-katalog 2018. Vi hjælper med at klæde dig på til et hav af anledninger, som eksempelvis ovenstående – festivalen. I denne sektion i e-kataloget har vi mikset vores store udvalg af mærker sammen i collager med alt fra regnjakken til den skønne sommerhat for dig, som er et must til enhver festival anledning. Se pris forneden af siderne med collager, og tryk på din favorit for at komme direkte til varen. Hvis du er vild med at blive inspireret igennem collager kan du blive eksempelvis se indlægget om matchende sæt og sommerens nederdele. I vores sommer e-katalog 2018, vil du ligeledes blive introduceret til efterårets varer og trends. Så du kan både glæde dig og være på forkant med efteråret!

Derudover vil du kunne se en kort video, og få et lille indblik af vores hverdag på shoppen. Der vil være information omkring nogle udvalgte brands, og du vil kunne se de to nye tilkomne mærker. Lær os bedre at kende, udforsk trends, find nye brands, læs om styling tips til et hav af anledninger, og meget meget mere.

Mere vil vi ikke røbe – så klik her for at få hele fornøjelsen af at se det nye sommer e-katalog 2018. Vi modtager gerne ris og ros samt eventuelle ønsker om indhold til fremtidige e-kataloger. God læselyst!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply