Interviews Kategorier

Mød Linn fra 2-Biz

2-Biz interview – Mød Linn fra 2-Biz

Hvem er 2-biz?

2-biz er et tøjmærke der henvender sig til moderne kvinder på 25+, der går op i moderigtigt tøj til enhver anledning. Vi har 6 kollektioner om året, som gør at vi hele tiden er tæt på sæsonen og kan reagere hurtigt på nye trends, så vi altid er opdateret på nyeste farver og snit. Vi laver altid tøj med fokus på komfort og super pasform, så tøjet fremhæver de flotteste former ved enhver kvindekrop.

Hvad er din rolle hos 2-biz?

Min rolle hos 2-biz er at vejlede og rådgive butikkerne til at købe de helt rigtige styles til netop deres butik, da der kan være stor forskel på hvad kunderne vil have i de forskellige landsdele.

Kan du fortælle om jeres jule kollektion?

Vores julekollektion er meget inspireret af det dekadente look, med lækre velourkvaliteter, plissé, animal print, lace-kjoler og toppe, og sølv og guld detaljer. Derudover indeholder den en masse gode bluser i nye fine prints.

Kan du fortælle om jeres forårs kollektion?

Vores forår bliver helt sikkert med nogle lækre nye forårsfarver og cool forårs-prints blandet med nogle spændende detaljer, men meget mere kan jeg ikke afsløre endnu 😉

Hvilke trends synes du, at man skal kigge efter i foråret 2018?

Jeg tror på et meget farverigt forår, flotte blomster og grafiske prints, mixet med sporty detaljer, såsom ribkanter men også mere feminine styles i fine chiffoner med lurexstriber.

Hvilket tøj kunne du ikke leve uden?

Det jeg ikke kan leve uden dette efterår, er helt klart velour jakken med blomsterprint, det er den sejeste jakke og er cool at style med mørkeblå eller sorte jeans.

 

Hvis du også er ret så vild med 2-Biz, så gik på vores webshop HER, hvor vi har en masse styles fra 2-Biz 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply