Interviews Kategorier

Mød Heidi fra Coster Copenhagen

 Coster Copenhagen interview – mød Heidi fra Coster Copenhagen

Hvem er Coster Copenhagen?

Coster Copenhagen er et dansk design firma, der er grundlagt i 2012 i Humlebæk.

Det er stiftet af Pia og Chris Coster. Pia er kreativ designer og Chris har styr over excel arkene☺.

Jeg vil sige, at Coster står får det nordiske udtryk, hvor man ofte tager udgangspunkt i naturens elementer. Det er især læder, træ, sten og havet som inspirerer Pia til hendes designs. De bor selv i Nordsjælland og er derfor meget inspireret af omgivelserne i nærheden af deres hjem. Jeg ved at Pia også bruger kunsten som stor inspirationskilde. De bor tæt på Louisiana hvor der jo ofte er internationale udstillinger. Og så er der jo de mange rejser rundt i verden….

Hvad er din rolle hos Coster Copenhagen?

Min rolle er at formidle Coster Copenhagen. Det er vigtigt for mig at blive begejstret når jeg bliver præsenteret for kollektionerne. – OG det bliver jeg.

Det budskab formidler jeg videre til mine kunder, for det er mit job at sørge for, at kunderne får samme WAUH følelse som jeg gør. Man skal kunne fornemme den røde tråd.

Min rolle er også at få solgt det rigtige oplæg ind til kunderne. Det er vigtigt, at vi gør det i samarbejde med hinanden. Hver kunde har deres egen profil og derfor er det meget vigtigt at finde de bøjler i kollektionen som passer netop til den enkelte kundes profil/univers.

Hvilke trends synes du, at man skal kigge efter i efteråret 2017?

Meget lag på lag og mix og match. Eksempelvis bliver blonde toppen trukket ud under blusen, så man kan se forskelligheden i kvaliteterne. Skjorten, strikken, cardiganen og skæve underdele. Man mikser tingene på kryds og tværs.

Farverne lige nu er især i naturens farver. MEN der er også ”pang” farver – især grøn i alle mulige nuancer.  Man skal altså kunne mixe og matche tingene.

Man kan om morgenen være klædt på til arbejde, og så bare ved at skifte til et par høje hæle – vupti så er man klar til lidt mere sjov om aftenen.

Coster Copenhagen efterårskollektion kan ses og shoppes her:

Coster Copenhagen efterårskollektion 2017

 

Hvilket tøj kunne du ikke leve uden?

Jeg kan ikke leve uden en fed blazer, en god t-shirt (basic tee gerne med print) og så et par bukser som sidder lige i skabet☺

Et lille indblik i forårsmoden 2018

Gul! Vi kommer til at se den gule farve blomstre – vi glæder os!

 

Venlig hilsen
Heidi, Salgsansvarlig for Coster Copenhagen

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply