Kategorier Tendenser

Kjoler til julefrokost og jul 2018

Kjoler til julefrokost og jul 2018

Kjoler til julefrokost og jul 2018

Kjoler til julefrokost og jul 2018 – julefrokosten er den perfekte lejlighed til virkelig at give dit look dét ekstra. Hold dig ikke tilbage. Det er netop denne årstid, hvor det i aller højeste grad er tilladt, at give den gas med glimmerkjoler, glitterkjoler, kjoler med palietter, kjoler med leopardprint, blondekjoler og velourkjoler.

Det skal gå efter, når du kigger på kjoler til julefrokosten

Er du i tvivl om, hvilke modetendenser du skal kigge efter når det kommer til moderne kjoler til julefrokosten? 2018 har været året med fuld fokus på dyreprint, blomsterprint, velour, glimmer og glitter – og disse tendenser fortsætter på sit højeste i de sidste måneder af 2018. Vi kommer her med nogle af de største tendenser og tipper dig om smukke kjoler til din julefrokoster i november og december. Pssst.. Det gode ved disse julefrokostkjoler er, at de også er perfekte juleaften eller andre begivenheder i julemånederne.

Tendenser og kjoler til julefrokost og jul 2018

Glitterkjole til julefrokost og jul 2018Denim Hunter kjole 699,- Shop herSofie Schnoor kjole 899,- Shop her / 2-Biz kjole 699,- Shop her / Denim Hunter kjole 699,- Shop her   / In Front kjole 799,- Shop her  / Part Two kjole 1.100,- Shop her

Glitterkjole til årets julefrokoster

En glitterkjole er noget af det mest festlige du kan tage på, når du skal finde en kjole til årets julefrokoster. En glitterkjole er ofte en kjole, som også er perfekt til din nytårsaften – så måske, hvis du vælger en kjole med glitter, at du også har sikret dig årets nytårskjole? Føler du, at dit julefrokost outfit og nytårs outfit bliver for ens, med den samme glitterkjole? Så leg med forskellige accessories, sko/stiletter og din make-up. Det kræver ikke ret meget at skabe to helt forskellige looks med samme glitterkjole – dine tilbehør skal nok gøre arbejdet for dig.

I år har vi fået smukke glitterkjoler fra både Denim Hunter, Sofie Schnoor, 2-Biz, In Front og Part Two. Ovenfor har vi udvalgt vores bud på årets julefrokostkjoler med glimmer og glitter.

Shop glitterkjoler hos BUSTEDWOMAN her: Glitterkjoler

 

Kjoler med dyreprint til julefrokost 2018Co’couture kjole 799,- Shop herKarmamia kjole 1.799,- Shop her / Neo Noir kjole 599,- Shop her / In Front kjole 699,- Shop her   / Custommade kjole 1.599,- Shop her  / In Front kjole 699,- Shop her

Kjoler med dyreprint til årets julefrokoster

Kjoler med dyreprint til årets julefrokoster er et godt valg for dig, der gerne vil finde en kjole som kan bruges både til hverdag og fest. Leopardprintet har været en af årets største modetendenser i år 2018 – og det tyder på, at tendensen holder hele julen men også fortsætter ind i 2019.
Vi synes, at leopardkjolen er et perfekt valg i julemånederne da der er rig mulighed for at skabe et festligt julefrokost look. Overvejer du en julefrokostkjole med leopardprint, så kommer vi her med nogle smukke kjoler til årets julefrokoster fra blandt andet Co’couture, Karmamia, Neo Noir, In Front og Custommade. Vi synes, at kjoler med dyreprint til årets julefrokoster er smukt.

Shop kjoler med dyreprint hos BUSTEDWOMAN her: Dyreprint

 

Blomsterkjoler til julefrokost og jul 2018Munthe kjole 1.799,- Shop herMasai kjole 799,- Shop her / By Malene Birger kjole (før 3.499,-) nu 2.449,- Shop her / In Front kjole 699,- Shop her   /  In Front kjole 699,- Shop her

Blomsterkjole til årets julefrokoster

Blomsterkjoler og kjoler med blomsterprint har været år 2018’s store modetendens. Årets julefrokoster står for døren og vi må bare konstatere, at blomsterkjolerne holder som julefrokostkjole også. Allerede nu ved vi, at blomsterprint og blomsterkjoler vil fortsætte ind i 2018, så tøv ikke med at vælge en julefrokostkjole med blomster på. Du kan eksempelvis gå med en sort kjole som har rødlige, brændte farver – det giver fornemmelsen af jul og højtider. Se vores forslag til en smuk julefrokost kjole med blomster her. Særligt de røde julekjoler med blomster har vi udvalgt her, da de kan bruges hele november og december måned. Husk; vent ikke for længe med at få fingrene i din favorit julefrokostkjole, så du kan sikre dig kjolen i din størrelse, inden den bliver udsolgt.

Shop blomsterkjoler hos BUSTEDWOMAN her: Blomsterkjoler

 

Velour kjoler til julefrokost og jul 2018Bitte Kai Rand kjole 2.799,- Shop herBitte Kai Rand kjole 2.499,- Shop her / In Front kjole 799,- Shop her / Bitte Kai Rand kjole 2.799,- Shop her 

Velourkjole til årets julefrokoster

Velour, velour, velour.. Både de store modehuse og os fra BUSTEDWOMAN.com kan simpelthen ikke få nok af velour. Særligt når vi begynder at nærme os juletiden med masser af julefrokoster, juleevents og nytår – så bliver velourkjolen bare et interessant emne. Velourkjolerne kommer i år i meget forskellige varianter. Du finder både velourkjolen fra Bitte Kai Rand, som er super smuk med et par tynde strømpebukser indenunder og festlige smykker. Vores favoritkjole til årets julefester er den ultra populære In Front kjole med velourdetaljer i form af blomster og leopardprint. Leder du efter en feminin og festlig velourkjole med dyb ryg? Så skal du se nærmere på den smukke Bitte Kai Rand kjole. Den bliver et hit til julefrokosten og julen i det hele taget.

Shop velourkjoler hos BUSTEDWOMAN her: Velourkjoler

 

Blondekjoler til julefrokost og jul 2018Sofie Schnoor kjole 799,- Shop herFrank Lyman kjole 2.799,- Shop her / 2-Biz kjole 799,- Shop her / In Front kjole 799,- Shop her  / In Front kjole 699,- Shop her

Blondekjole til årets julefrokoster

Blondekjoler til årets julefrokoster er uden tvivl en all time favorit for mange kvinder når det kommer til den ultimative julefrokostkjole. Den er feminin, festlig og findes i modeller som er klædelig til alle kropstyper. (Er du interesseret i at finde din kropstype, kan du eventuelt læse vores indlæg om kropstyper her: Kropstypeguide) I år har vi særligt fokus på de sorte blondekjoler til julefrokosten. Både de enkelte og elegante julekjoler, men også kjoler med små farverige detaljer – der er noget for enhver smag, så kig på de nye julefrokostkjoler med blonder her og find din favorit blondekjole til julefrokosten her.

Shop blondekjoler hos BUSTEDWOMAN her: Blondekjoler

 

Kjoler til julefrokost og jul 2018

Er du blevet fristet og inspireret efter at have kigget på vores udvalgte kjoler til julefrokost? Så tag et kig på vores webshop eller besøg os i vores store multibrand butik i Silkeborg. Her kan du prøve alle julekjolerne på og finde den perfekte kjole til julens fester. Du finder både By Malene Birger kjoler, Gestuz kjoler, Custommade kjoler, Frank Lyman kjoler, In Front kjoler, 2-Biz kjoler, Bitte Kai Rand kjoler, Co’Couture kjoler, Coster Copenhagen kjoler, Part Two kjoler, Sofie Schnoor kjoler og mange, mange flere.

Du kan naturligvis også shoppe julefrokostkjoler 24 timer i døgnet på vores webshop. Som noget nyt tilbyder vi gratis ombytning, hvis størrelsen er forkert. Vi tilbyder hurtig levering på alle kjoler som vi har på lager, og du får altid 14 dages fuld returret. Du kan trygt shoppe julefrokostoutfittet hos os. Vi glæder os til at sende din nye julefrokostkjole afsted til dig.

Shop alle julefrokostkjoler hos BUSTEDWOMAN online lige her: Julefrokost kjoler

Leder du efter buksedragter, glitterbluser og andet festligt til julefrokosten? Så kig med her, vi har samlet en hel kategori med julefrokost styles: Julefrokost outfits

Eller besøg os i vores store multibrand butik i Silkeborg. Du finder os på Vestergade 7.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply