Kategorier Tendenser

Jakker, jakker og atter jakker!

Nu har efteråret virkelig meldt sin ankomst, med både vind, regn og hagl, og inden at vi får set os om bliver det vinter. Så nu er tiden måske til at finde en ny jakke. Om det er en lækker læderjakke til efteråret, eller en skøn og varm dunjakke, til de kolde vinterdage. Men det kan jo sommetider godt virke lidt som at lede efter en nål i en høstak, for der er jo SÅ mange forskellige slags jakker og frakker! Og hvilken en skal man lige vælge? Det er jo som regel, lidt af en investering, at købe en ny jakke! Skal den være kort eller lang? Dun eller uld? Hvad er in lige nu? Alle disse spørgsmål vil vi prøve at besvare i dette indlæg.

Når man kigger rundt på modehusene rund om i Danmark, og for den sags skyld også i udlandet, så er der ingen tvivl om at det er de korte og de halvlange jakker, der er in lige nu. Vi ser også få lange frakker, med det er absolut flest af de kortere.

Som overgangs jakke her i efteråret ses, som altid, den klassiske læderjakke, i forskellige former og farver. Det er en evig klassiker og er en style som man kan bruge igen og igen og igen. Og den går til næsten alt!

Her ses et par forskellige læderjakker:

             

        Butterfly 10245                     Rock N’ blue, Elga

LÆS OGSÅ: VEDLIGEHOLDELSE AFLÆDER

En anden overgangs jakke, vi også ser en del af, er bomberjakken. Den er blevet utroligt populær igen i år. En cool jakke der både kan bruges til en par bukser, eller til en kjole, for at give den lidt kant.

Her kan du se, en af vores aller mest populære bomberjakker.

     Mos Mosh Amber

Til vinter er der ingen tvivl om at dunjakken er super populær igen i år, gerne med en hætte, der er dekoreret med en lille (eller stor) pelskant. Pasformerne er alt fra figursyet, til de mere oversize jakker.

LÆS OGSÅ: DUNJAKKER: SÅDAN VASKER DU EN DUNJAKKE

Her er et par af vores helt store favoriter:

             

Marlene Birger Tumelo                  Levinsky 1089

 

En anden populær og super trendy vinterjakke, er pelsen. Om det så er ægte pels eller faux fur. Især pelse med en eller form for animalsk print, er uroligt populære.

LÆS OGSÅ PELS: SÅDAN PASSER DU GODT PÅ DIN PELS

                  

Sofie Schnooe S174334                    Stand Alexa                          Butterfly 30226

 

En jakke, eller frakke, som altid er et hit, og som altid er at finde i butikkerne, er den klassiske uldjakke. Den kommer i mange forskellige former og farver, så der skulle sagtens være en at finde i lige præcis din stil.

               

Rock N’ Blue Bonnie         Closed C97965-6K6-22           Part Two Isabella

 

Hvis du ikke lige synes at der var nok jakker at vælge imellem her, så tag et ekstra kig her, på vores webshop, hvor vi har et stort udvalg af mange forskellige jakker.

 

Vi håber at vi kunne være til hjælp med dette lille indlæg! Husk at vi altid stå klar til at hjælpe dig i butikken, eller send os en besked, hvis det er noget vi kunne hjælpe med 🙂

De kærligste hilsner fra pigerne fra BUSTEDWOMAN.com <3

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply