Interviews Kategorier

Interview med Iben fra Co’couture

Lær co’couture og deres pre-spring 2018 kollektion lidt bedre at kende!

Hvem er co’couture? 

co’couture er et forholdsvist nyt brand, som blev etableret i november 2015. Idéen med co´couture er at lave designertøj i lækre kvaliteter, men til meget attraktive priser. Vi bestræber os på at omsætte de sidste nye trends til kollektioner, som både er kommercielle og viser de nyeste tendenser. Vores leveringsstruktur er derfor også kortere end hos mange andre brands.

 

Hvad er din rolle hos co’couture? 

Jeg er sælger og ansvarlig for salget i DK og på eksportmarkederne. Vi har en sælger i Norge og agenter i hhv. Sverige, Holland, Belgien og Sydtyskland.

 

Hvilke trends synes du, at man skal kigge efter i foråret 2018? 

Klart maxi nederdele og super feminine kjoler. Masser af pangfarver. Hvad moden angår så bliver det et festligt og farverigt forår. Stærke farver som græsgrøn, klar rød, stærk blå, hele den rosa farveskala fra sart rosa til hot pink samt masser af gult. Der er stadigvæk masser af print, men man begynder også at se hele outfits i solid colour (ensfarvet) f.eks. stærk grøn eller pink fra top til tå. Det sporty spiller også en vigtig rolle, hvor man f.eks. kombinerer et par sporty bukser med en feminin silkeskjorte.

 

Kan du fortælle om jeres pre-spring kollektion? 

Pre-Spring-kollektion består bl.a. af en masser lækre prints, feminine kjoler og bluser samt detaljer som f.eks. stribede ribkanter i Lurex. Bukserne har mere vidde, og der er også flere højtaljerede bukser med til foråret. Kollektionen bliver leveret omkring 1. december, så derfor er det vigtigt, at den passer ind i foråret. De 3 dominerende farver er græsgrøn, klar rød og stærk blå. Det sporty er også et ret vigtigt tema, da det giver en god kontrast til de mere feminine print. De sporty bukser kan fint kombineres med f.eks. en cool t-shirt og blazer eller man kan gå all in og sætte en sportsbluse til – dog er den i en feminin udgave med bl.a. flæser. Maxi nederdele i print er super flotte at kombinere med bluser i et andet print, da det skaber et helt nyt udtryk. En super lækker kollektion, som vi glæder os til bliver leveret i butikkerne.

 

Hvilket tøj kunne du ikke leve uden?

Klart skinny jeans, som både kan bruges til hverdag og fest, en god klassiker i enhver garderobe.

 

 

Er du lige så vild med co’couture som vi er? så tag et smut forbi vore webshop, og se alle vores styles fra co’couture HER.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply