Styling Tendenser

Inspiration: Outfits med shine og glimmer

Shine og glimmer er er altid er stort hit op til jul og nytår, men kan sagtens bruges på andre tidspunker også! De fine glitrende styles kan pifte et hvert outfit op. Denne vinter er shine og glimmer en af de helt store tendenser og kan næsten ikke undgåes på shoppeturen. Mangler du inspiration til vinterens glitrende trend – så kig hed her, hvor vi har samlet en masse skønne styles, så du er klar til at gå vinteren i møde i et shiny og glitrende outfit.

Gå all-in på shine og glimmer

Gå all in på shine og glimmer med disse outfits. Skønne glitrende styles fra Karmamia, Sofie Schnoor og Bitte Kai Rand. Shop dem hos bustedwoman.Karmamia top 899,- Shop her. / Sofie Schnoor buks Sale – Shop her. / Sofie Schnoor kjole 899,- Shop her. / Sofie Schnoor bluse 699,- Shop her. / Bitte Kai Rand buks Sale – Shop her. 

Er du vild med glitter og shiny, så er du sikkert allerede med på trenden og tør hoppe i et helt glitrende outfit fra top til tå. Du kan aldrig gå galt i byen med shine og glimmer, så hvorfor ikke bare gå all-in?

Denne vinter ses glimmer og shine i mange versioner lige fra de helt glitrende styles til enkelte styles i skinnende satin. Spring for eksempel i den fine satin top fra Karmamia stylet med de super cool glimmer bukser fra Sofie Schnoor. Hvis du er klar til at sparkle, så hop i den splinter nye glimmer kjole fra Sofie Schnoor. Kjolen har cool flagermusærmer og er perfekt til vinterens kommende fester.

Én del i shine og glimmer

En del i shine og glimmer. Shop de fine glimmer styles fra Sofie Schnoor, Butterfly og Coster Copenhagen. Styl dem sammen med et par busker fra Mos Mosh eller en bluse fra By Malene Birger eller Rosemunde.

Sofie Schnoor bluse 499,- Shop her. / Co’couture bælte 150,- Shop her. / Mos Mosh buks 999,- Shop her. / By Malene Birger t-shirt 499,- Shop her. / Friihof og Siig 299,- Shop her. / Butterfly skindbuks 2.999,- Shop her. / Rosemunde rullekrave 1.199,- Shop her. / Coster Copenhagen nederdel 799,- Shop her.

Du kan også være med på vinterens glitrende trend, ved at bære en del i shine og glimmer. Brug neutrale farver sammen med den glitrende style, så det stadig er den der gør sig bemærket i dit skønne outfit.

Du kan eksempelvis hoppe i den splinter nye stribede bluse fra Sofie Schnoor. Blusen har super fine flæse detaljer og er i det smukkeste glitrende stof. Styl blusen med et par enkle sorte busker, også er du klar til at sætte lidt shine på det ellers triste vejr! Man kan ikke andet end at blive glad af disse skønne skinnende glimmer styles.

En snert af shine og glimmer

En snert af shine og glimmer. De fine styles fra Sofie Schnoor, In Front, Catwalk Junkie, Gustav og Tommy Hilfiger, har nogle skønne glitrende detaljer.

Sofie Schnoor t-shirt 399,- Shop her. / Catwalk Junkie 499,- Shop her. / In Front t-shirt 299,- Shop her. / Gustav lysegrå buks 1299,- Shop her. / Tommy Hilfiger t-shirt 400,- Shop her. / Gustav sort buks 1.099,- Shop her.

Alle kan være med på lidt glimmer og shine i et vis omfang. Hvis alt for meget glimmer er lige i overkanten for dig, så kan du købe styles med et snert af shine og glimmer. Her ses nogle styles der har fine shiny og glitrende detaljer, der stadig bliver lagt mærke til uden at det er alt for i øjen faldende. Disse styles er til dig, som gerne vil piftet outfittet lidt op, uden at gå all-in på vinterens sparklende trend.

Du kan eksempelvis springe i en af de fine t-shirts, som har et cool glitrende tryk på front. Styl t-shirten med et par enkelte bukser eller en smart nederdel. Hvis du er mere til de helt diskrete detaljer, så er de fine grå strik bukser fra Gustav lige noget for dig. Her er de glitrende detaljer helt diskrete, men stadig noget man ligger mærke til og pifter outfittet op.

Se endnu flere glitrende og skinnende styles til din garderobe og bliv ready to sparkle. Hvis du er nysgerrig på mere inspiration til vinterens trends, så har vi samlet 20 trendy vinterjakker her. God glitrende shoppejagt!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply