Tendenser

Hotteste brand fra modeugen: MUNTHE

Munthe grøn leopard kjole 1699,- Shop her. / Hvid t-shirt 599,- Shop her. Mønstrede strik 1299,- Shop her. /

Hotteste brand fra modeugen: Munthe

Vi er netop kommet hjem fra modeugen i København. Modeugen bød på masser af stærke shows og smukke kollektioner. Vi har udvalgt vores favorit til modeugen 2018. Ikke overraskende er vores favorit under denne modeuge danske Munthe.

For nogle måneder siden annoncerede vi, at Munthe snart ville være at finde hos os – både i vores fysiske butik såvel online på Bustedwoman.com.

Første levering ankom kort tid før modeugen. Vi var derfor spændte på at se, hvad vi i de kommende måneder kan se frem til at præsentere for jer. Og vores begejstring er kun vokset! Vi lover, at I kommer til at se meget mere til Munthe i fremtiden.

Udforsk Munthe Autumn/Winter kollektionen

Munthe kollektion, hvor vi ser de skønne striktrøjer voyage, vocal og den smukke kjole voodoo og t-shirten velue og toppe vedette. Gul strik 1599,- Shop her. / Mønstrede strik 2199,- Shop her. / Grøn leopard kjole 1699,- Shop her. / Sort t-shirt 599,- Shop her. / Leopard top 1299,- Shop her. 

Hvis du er nysgerrig på at udforske Munthe-universet, kan du se den aktuelle autumn/winter 2018 kollektion her. Vi har her udvalgt nogle af vores favoritter fra kollektionen, som du kan shoppe online og i butikken lige nu! Vi er vilde med den smukke gule strik, som er perfekt til at sætte lidt farve på det grå efterår.

Efterårskollektionen byder på alt fra klassiske striktrøjer med gennemførte og powerfulde detaljer, til smukke enkle skjorter. Du finder også efterårets lækreste leopardprint blandt anden den smukke flæse top. Hvis du er all-in på efterårs leopard trend, kan du style toppen, sammen med de cool matchende leopard bukser. Eller du kan hoppe med på efterårs great in green trend og iklæde dig den smukke grønne leopard kjole. Har du lyst til at se flere foreslag på efterårets great in green, så se med her!

Alt i alt står vi med en gennemgribende smagfuld kollektion fra Munthe, som kun kan gøre efteråret sjovere, hottere og ikke mindst, mere farverig end nogensinde før.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply