Styling Tendenser

Grøn er efterårsfarven i 2018

Farven grøn er et musthave i din efterårsgarderobe. Vi har allerede fået en masse skønne styles i grøn ind ad døren, og der kommer kun flere henover sommeren og efteråret. Du kan lege med alle nuancer af grøn, alt fra den iøjenfaldende græsgrønne til den mørke flotte armygrønne i dit outfit. Du bestemmer selv, om du er til et helt grønt look, ved at sætte de grønne farver sammen på kryds og tværs, eller om du blot vil iklæde dig et strejf af grøn. Vi hjælper dig her med stylingen, så du kan blive super smart – og din omgangskreds kan blive grønne af misundelse!

Gå all-in på grøngrøn-efterårsfarve-2018-great-in-green-grønne-bustedwoman-trendfarve-all-in

Co’couture top 399,- Shop her / Denim Hunter jeans 799,- Shop her / Co’couture t-shirt 399,- Shop her / Depeche bælte 999,- Shop her / Co’couture nederdel 399,- Shop her / Coster Copenhagen t-shirt 299,- Shop her / Mos Mosh bukser 899,- Shop her

Er du vild med grøn, knuselsker du sikkert allerede trenden, og tør hoppe i et helt grønt outfit fra top til tå. Du kan ikke gå forkert i byen med den grønne farve, så hvorfor ikke bare gå all-in? Just do it – det gør vi!

Det er især den army grønne farve som ses her, der kommer til efteråret. Spring for eksempel i de splinter nye bukser fra Denim Hunter, der har den ekstra detalje med smarte skrå lommer i begge sider. Den populære sunrise top fra Co’couture passer perfekt til de seje bukser. Hvis du er vild med det fine snit på toppen, kan du også få den i kjole, den kan pre-orders lige her. Hvis du derimod er vild med det rå look, kan du tage den skønne camouflage farvet nederdel på. Nederdelen matcher den seje statement t-shirt i farven, og sikrer dig et gennemført råt look. Husk at du også kan få dine accessories i de grønne farver, som eksempelvis det grønne bælte fra Depeche.

Én del i grøn

grøn-efterårsfarve-2018-great-in-green-grønne-bustedwoman-trendfarve-én-delCustommade 1.299,- Shop her / Co’couture bukser 799,- Shop her / Co’couture t-shirt 399,- Shop her / Gestuz nederdel 899,- Shop her / Mos Mosh skjorte 999,- Shop her / Gestuz nederdel 1.199,- Shop her / BrinkByBrink skuldertaske 320,- Shop her

Du kan også være med på efterårsfarven, ved at bære én overdel eller underdel i grøn. Brug neutrale farver til, så det stadig er den grønne farve der gør sig bemærket i dit outfit.

Her er det tydeligt, at den grønne farve fortolkes i mange nuancer med forskellige print og styles. Custommade har lavet den seje stribede skjorte i grøn. Skjorten vil se skøn ud til nogle løse bukser, eksempelvis de hvide elegante fra Co’couture. Du har også muligheden for at mikse den prikkede trend med den grønne trend. Gestuz nederdelen med prikker har knapper på fronten, som du fint kan tilsætte den nye army grønne Co’couture t-shirt. På denne måde får du et look hvor der sker lidt flere ting på én gang. Tag den fine hæklede taske over skulderen til dit grønne outfit, og du vil få et gennemført outfit i tendensens ånd.

Snert af grøn

grøn-efterårsfarve-2018-great-in-green-grønne-bustedwoman-trendfarve-snert-af-grøn

Mos Mosh t-shirt 499,- Shop her / Mos Mosh bukser 1.299,- Shop her / By Malene Birger tunika SALE,- Shop her / Soyaconcept t-shirt 169,- Shop her / Mos Mosh bukser 899,- Shop her / Custommade nederdel 1.299,- Shop her / By Malene Birger tørklæde SALE,- Shop her

Alle kan være med på grønt i et vis omfang. Hvis noget helt grønt lige er i overkanten for dig, så kan du også købe varer med et snert af grøn. Det er bestemt også tilladt! Her ses nogle styles der har den grønne farve som en diskret detalje, men som man dog stadig lægger mærke til! Dette er oplagt til dig, som gerne vil prøve den grønne farve af, og starte i det små. Jo mere komfortabel du bliver med farven, jo mere grønt vil du måske have.

Eksempelvis kan du starte med Mos Mosh t-shirten, der har et paillet “A” i skriften, som en fin ekstra grøn detalje. Skal den grønne farve bare kunne anes lidt, er begge bukser fra Mos Mosh en mulighed for dig. De er ikke direkte grønne, men den grønne tone fornemmes i begge print, som i øvrigt er super flotte! Må den grønne farve godt ses tydeligere, og være lidt vildere? Så er en oplagt mulighed for dig, den skønne By Malene Birger tunika. Tunikaen har det eksotiske print, som stadig holder fast i de varmehimmelstrøg på vej mod efteråret.

Se endnu flere smukke grønne varer til din garderobe og bliv great in green. Hvis du er nysgerrig på flere efterårstendenser så se med her. God grøn shoppejagt!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply