Kategorier Tendenser

Gestuz pre order

Gestuz vinterkollektion 2017

På webshoppen har vi, som noget relativt nyt og som en af de eneste i Danmark, fået muligheden for at du kan bestille de nye styles, som pre order, fra nogle af vores skønne mærker, før alle andre! Bl.a. den flotte efterårs – og vinterkollektion 2017 fra Gestuz.

Det er en efterår – og vinterkollektion, fyldt med en masse skønne efterårs farver, blomsterprint, velour og dyreprint, på både, kjoler, sweatshirts, bukser og buksedragter.

 

Gestuz kjoler, vinterkollektion 2017

Kjolerne fra Gestuz, i deres nye efterårs – og vinterkollektion 2017 er forskellige skønne designs, lige fra flotte velourkjoler, blomsterkjoler, kjoler med dyreprint, til kjoler med glimmer og pyntesten. F.eks. har vi de smukke Gestuz FLORELLE kjoler med blomster print, der findes i sort og blå, begge med et skønt multifarvet blomsterprint. Du kan se de fine Gestuz FLORELLE kjoler HER.

Gestuz sweatshirts og bluser, vinterkollektion 2017

De fede pre order sweatshirts og bluser fra Gestuz, er i mørke efterårs farver med både dyreprint og mønstre med metaltråde. Vi er især ret så vinde med den flotte GISELLE PULLOVER sweatshirt, der har den flotteste gule efterårs farve, samt et skønt dyreprint. Sætter man den sammen med de fede dyreprintet bukser der passer til, har man det flotteste sæt, lige til at hoppe i på de mørke efterår – og vinter morgener. Du kan finde den flotte GISELLE PULLOVER sweatshirt fra Gestuz HER.

LÆS OGSÅ: STORE TRENDS AT HOLDE ØJE MED I EFTERÅR/VINTER 2017.

Gestuz bukser, vinterkollektion 2017

Bukserne fra den nye Gestuz efterår – og vinterkollektion er også super fede, og de kommer også bl.a. i de meget populære trends, velour bukser og bukser med dyreprint. En af de pre order bukser fra gestuz, som vi er specielt vilde med er Gestuz buksen GISELLE PANT, der har det fedeste dyreprint. Den passer sammen med Gestuz sweatshirten GISELLE PULLOVER og er det perfekte co-ord sæt til efteråret. Du kan finde de fede Gestuz GISELLE PANT buksen fra Gestus på vores webshop HER.

 

Gestuz nederdele, vinterkollektion 2017

Pre order nederdelene fra Gestus, er også meget trendy, med de flotte flæser rundt om i kanten. Vi er meget vilde med den smukke og meget feminine Gestuz nederdel VERMINE, der ikke er mindre end perfekt til de kommende jule arrangementer og julefrokoster. Du kan finde den skønne Gestus nederdel VERMINE på webshoppen HER.

 

Er du nysgerrig på resten af Gestus pre ordrene eller på resten af de mange fede styles fra Gestus, så tag et kig på vores webshop HER!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply