Styling Tendenser

Gul er forårets og sommerens farve i 2018

Gul er forårets og sommerens farve i 2018

2018 er året, hvor den gule farve gør comeback i modebilledet. I den nye sæson finder du gul i et væld af nuancer, og der er dømt fri leg med de mange toner. Alle de store modehuse er vilde farven, og det forstår vi godt! Den friske forårsfarve leder nemlig tankerne hen på sommer, sol og varme, og hvem er ikke klar til det ovenpå en iskold vintersæson? 

Giv garderoben gul feber

Modebilledet er fyldt med en masse flotte farver, og især den gule farve er svær at overse. Den iøjenfaldende farve er alle steder i denne sæson, og hele den gule farvepalet er i spil. Er du til solgul, karrygul, neongul eller pastelgul? Lige meget hvilken nuance, der er din favorit, kan du finde den i denne sæson. Så kom i forårstemning, og lad den gule farve rykke ind i garderoben.

Den gule farve byder på en masse spændende stylingmuligheder, og alle kan være med. Du bestemmer selv, hvor dominerende den gule farve skal være i dit outfit, og hvor skrap en nuance du vælger. Vær modig og gå efter et tone-i-tone look, hvor du matcher de forskellige gule toner med hinanden. Bliver det lige gult nok? Så prøv i stedet et look, hvor du holder den gule farve på enten over- eller underdel. Du kan også nøjes med at vælge styles med små gule detaljer, f.eks. print og tryk. Der er masser af muligheder, og vi glæder os til at hoppe i den smukke forårsfarve.

Masser af gul!Gule styles til tone-i-tone look fra Co'couture hos BUSTEDWOMAN

Co’couture sweatshirt 599,- Shop her / Co’couture Callie Flower nederdel 599,- Shop her / Co’couture Lavender Spring bluse 399,- Shop her / Co’couture Lavender Spring nederdel 599,- Shop her / Co’couture Callie Flower bukser 599,- Shop her /

Brug den gule farve til at skabe et lækkert og moderigtigt tone-i-tone look, som er højeste mode lige nu. Når du bruger den samme farvepalette fra top til tå, er det en god idé at give sættet liv ved at mikse og matche forskellige materialer og teksturer. Du kan gå efter et matchende sæt, eller du kan mikse styles og mærker på kryds og tværs for et unikt og personligt look. Vi er helt vilde med de flotte karrygule sæt fra Co’couture, der alle har et florlet og feminint udtryk. Brug sættene sammen eller match dem på kryds og tværs. Du kan også style en af de feminine nederdele med en sweatshirt og et par sneakers for et sporty hverdagslook.

 En gul over- eller underdel?Gule styles fra Coster Copenhagen, Mos Mosh m.fl. hos BUSTEDWOMAN

Coster Copenhagen T-shirt 199,- Shop her / Mos Mosh Skylar bluse 799,- Shop her / Custommade Petruska skjorte 1.299,- Shop her / Plus Fine Agalia bukser 899,- Shop her / Mos Mosh Sumner bukser 799,- Shop herMos Mosh Jaime Pearl bukser 999,- Shop her /

Nøjes med at lade den gule farve dominere halvdelen af dit look ved at bruge gul på enten din over- eller underdel. I denne sæson bugner det med flotte styles fra den gule farvepalet, og du kan finde gule styles til både den feminine, den klassiske, den rå eller den sporty stil. Prøv f.eks. de flotte printede bukser fra Plus Fine med pastelgule blomster og style dem med en af de tre skønne overdele. Du kan også være vovet og hoppe i et par knaldgule bukser fra Mos Mosh. Prøv dig frem og find dit personlige look.

Et strejf af gulStyles med et strejf af gul fra Gestuz, Mos Mosh m.fl. hos BUSTEDWOMAN

 

Co’couture Laurel T-shirt 399,- Shop her / Co’couture New Cosma T-shirt 399,- Shop her / Mos Mosh Lela T-shirt 499,- Shop her / Gestuz Maui bukser 899,- Shop her / Custommade Viggi nederdel 1.299,- Shop herMos Mosh Etta bukser 999,- Shop her /

Vil du gerne prøve den gule farve af? Så prøv en af de mange smarte styles med et strejf af gul. Vælg f.eks. en af de mange fede statement t-shirts fra Co’couture, eller prøv en af de mange fine kjoler eller bukser med smukke print, som lader den gule farve titte frem. Vi er helt vilde med de skønne bukser fra Gestuz, som leder tankerne hen på lune sommeraftener. Style dem med en smart statement t-shirt for et afslappet hverdagslook og med en flot blondetop eller skjorte for et lækkert aftenlook. Et strejf af gul kan hurtigt tilføre dit outfit et frisk pust og bringe dig i forårshumør, så hvorfor ikke prøve det?

2018 er farvernes år

Er gul bare ikke din farve? Fortvivl ej, for 2018 er fyldt med flotte farver. Prøv i stedet en af de mange andre it-farver derude, f.eks. lilla, grøn eller rød. Vi er selv helt vilde med den røde trend, som du kan læse meget mere om lige her. Og vil du gerne have endnu mere inspiration til, hvordan du kan bruge sæsonens mange trends? Så følg os på de sociale medier, hvor vi løbende holder dig opdateret med sæsonens trends og de nyeste styles.

 

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply