Kategorier Styling Tendenser

Festlige outfits til julefrokoster 2017

festlige-outfits-til-julefrokost-2017-bustedwoman-busted-silkeborg-by-malene-birger

Festlige outfits til julefrokoster 2017

Festlige outfits til julefrokoster 2017 er super relevant lige nu. Kalenderen melder vintertid og november, december og såvel januar er højtid for festlige julefrokoster med venner, familie og kollegaer.
Derfor vil vi i dag kigge på nogle af modetendenserne i julen 2017, og give dig inspiration til nogle eksklusive og festlige outfits til årets julefrokoster.

Festlige outfits til julefrokoster 2017: Julefrokost outfits med blonder og glimmernederdele

De første julefrokost outfits med blonder og glimmernederdele. Det første outfit er et smukt matchende sæt bestående af en mørkegrøn silketop med dyb v-udskæring. Dertil en grå glimmernederdel fra By Malene Birger. Til julefrokosten må vi gerne skrue op for glimmer og glitter. Heldigvis har designere som By Malene Birger gjort det nemt for os at vælge. Den smukkeste glimmernederdel som vi kan få øje på, er By Malene Birger Jopa nederdelen som fuldender looket i den bedste julefrokost stil. Julefrokost outfits med blonder er altid en god idé. Og er du mere til en smuk blondebluse til julefrokosten, så har vi også et look til dig. Vi har valgt den ultra smukke blondebluse fra Gustav. Læderleggings er en sikker vinder uanset anledning. Derfor har vi sat By Malene Birger læderleggings i matchende grå til. Du vil aldrig fortryde at investere i gode læderleggings. De bliver din nye bedste ven. Både til julefrokosten og i hverdagen efterfølgende. Fuldend dit julefrokostoutfit med smykker og et par høje støvler. Og vupti – så er du klar til årets julefrokost med god stil!

Festlige outfits til julefrokoster 2017 By Malene Birger Bustedwoman

Friihof + Siig Tassel øreringe 249,- Shop herBy Malene Birger Caralino top 1.299,- Shop her / By Malene Birger Newdipp clutch 499,- Shop her / By Malene Birger Jopa nederdel 999,- Shop her / Gustav blondebluse 1.099,- Shop her / By Malene Birger læderleggings 5.499,- Shop her / Friihof + Siig Bullet halskæde 400,- Shop her / By Malene Birger Dippy clutch 699,- Shop her

 

Festlige outfits til julefrokoster 2017: Julefrokost outfits med farver og leopard

Nu videre til festlige julefrokost outfits med farver og leopardmønster. Hvad der særligt er vigtigt at huske i juletiden er, at vi gerne må spice vores outfits op og gå med nogle vilde mønstre og farver. I det første julefrokostoutfit går vi all in med leopardmønstret bluse fra 2-Biz, og en overdådig og elegant nederdel fra Sofie Schnoor. Vi vil fuldende looket med en tynd strømpebuks og en fed støvle til. Vil du give dit julefrokost outfit ekstra kant og personlighed? Så vælg en taske med små cool detaljer, som den nye By Malene Birger taske har. Gul bliver foråret 2018’s store farve, så du kan roligt allerede nu begynde at se efter de gule detaljer. Og apropos gul.. Synes du, at gul er en svær farve og at farven bliver for stærk til dig når det kommer til beklædning? Så tager du højest sandsynligt fejl. De fleste kan rent faktisk bære gul! Den nye By Malene Birger silkebluse med smukke læg i ærmerne er det nærmeste, vi kommer på den perfekte julefrokost bluse.

Festlige outfits til julefrokost Sofie Schnoor 2-Biz Gestuz

Friihof + Siig Feather øreringe 199,- Shop herBy Malene Birger taske 1.899,- Shop her / 2-Biz Melissa leopard bluse 399,- Shop her / Sofie Schnoor nederdel 799,- Shop her / By Malene Birger Allice bluse 1.999,- Shop her / Gestuz Desmond Skirt lædernederdel 1.999,- Shop her / Friihof + Siig Clover armbånd 199,- Shop her

 

Festlige outfits til julefrokoster 2017: Blomsterprint og glitterbukser til julefrokost

Først og fremmest – blomsterprint har været en årets absolut største trends! Og har du været vild med denne trend? Så er der gode nyheder til dig. Kjoler med blomsterprint, bluser med blomsterprint og sågar bukser med blomsterprint er en trend der er kommet for at blive. Du skal derfor ikke være bange for at gå med et outfit med blomsterprint og glitterbukser til julefrokosten. Glitterbukser vil for mange måske virke udelukket – men vi garanterer, at du kan skabe det mest festlige og smukke julefrokostoutfit, hvis du tør! Og selvfølgelig gør du det. Sæsonens måske smukkeste glitterbukser er fra By Malene Birger, Ivannoz. Er du mere til glitterkjoler og glitternederdele til julefrokosten? Så skal du helt sikkert se den smukke glimmernederdel Gunny fra Gestuz. Pift dit julefrokost outfit op med guldsmykker fra danske Friihof + Siig og et par sorte stilletter eller støvler.

 

Friihof + Siig Wave øreringe 249,- Shop herBy Malene Birger Dippy clutch 699,- Shop her / By Malene Birger Isabela 1.999,- Shop her / By Malene Birger Ivannoz bukser 1.199,- Shop her / By Malene Birger Opheelia 1.399,- Shop her / Gestuz Gunny glimmernederdel 899,- Shop her / Friihof + Siig Red Dot Creol øreringe 299,- Shop her

 

Festlige outfits til julefrokoster 2017: Glimmerkjoler og glitterbuksedragter til julefrokost

Glimmerkjoler og glitterbuksedragter til julefrokosten er en sikker vinder! Og vi har simpelthen så mange smukke styles at vælge imellem. Her har vi udvalgt 4 favoritter med glimmer og glitter. Se blandt andet den ultra smukke Sofie Schnoor glimmerkjole med flæsedetaljer og bånd i taljen. Tænker du, at du er ude efter en glimmerkjole med blonder til årets julefrokost? Så skal du se den elegante Gestuz Lana kjole med lilla undertoner. Glimmerbuksedragter er perfekte til dig som elsker at feste i et behageligt festoutfit men samtidig være super chic. Den nye Gestuz Raina glimmerbuksedragt er super smuk og ikke mindst skøn at have på. Pift looket op med festlige smykker og dine favorit stilletter.

Friihof + Siig Dot armbånd 150,- Shop herFriihof + Siig Circle øreringe 199,- Shop her / Sofie Schnoor glimmerkjole 999,- Shop her / Gestuz Lana blondekjole 999,- Shop her / Gestuz Raina glimmerbuksedragt 1.199,- Shop her / Co’couture Paris lang glimmerkjole 699,- Shop her /

 

 

Mangler du mere inspiration til festlige outfits og tøj til årets julefrokoster?

..Så har vi selvfølgelig lavet en helt kategori med lækre julefrokost kjoler, julefrokost toppe, julefrokost buksedragter og meget mere på vores webshop. Og det bedste af det hele? Ja, du kan klikke lige det hjem, som du har lyst til, og så sender vi dit julefrokost outfit afsted i en fart.

 

Bedste hilsner
fra hele team BUSTEDWOMAN

Pssst.. Husk, at hvis du har brug for vejledning og rådgivning til dit næste festoutfit, så er du altid velkommen til at besøge os i vores store multibrand butik i hjertet af Silkeborg. Vores adresse er Vestergade 7, 8600 Silkeborg.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply