Tendenser

Efterårsmode 2019: 3 danske brands du skal holde øje med

Udforsk efterårsmoden 2019 og se, hvilke 3 brands vi anbefaler dig at holde ekstra godt øje med i år. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Efterårsmode 2019: By Malene Birger

Det første ud af 3 danske brand du skal holde øje med dette efterår er By Malene Birger.
Vi kommer til at se de smukkeste prints dette efterår, og det gælder både på silkeskjorter, kjoler, bukser og nederdele – glæd dig! Og vær iøvrigt ikke bange for at gå all-in på et outfit bestående af bluse og bukser i samme print – det bliver en af største tendenser, når vi snakker efterårsmode 2019.

Vi opdaterer løbende med alt det nyeste fra By Malene Birger – så hold dig opdateret med efterårsmode 2019 her: www.bustedwoman.com/by-malene-birger/

De første efterårsvarer fra By Malene Birger begynder at ankomme til butikken og webshoppen i juli 2019.

Efterårsmode 2019: Munthe

Nummer 2 ud af 3 danske brands du skal holde øje med dette efterår er Munthe.
Vi så for første gang kollektionen for et halvt år siden, og vi har glædet os til at få den i butikken og online siden første øjekast. Behøver vi sige, at Munthe har gjort det igen? Efterårskollektionen byder på den ene genialitet efter den anden. Og som altid i bedste Munthe-stil bliver vores efterår ikke farveløs. Glæd dig til mix i lyseblå, navy, rød, sand, sort og hvid.

Vi opdaterer løbende med alt det nyeste fra Munthe – så hold dig opdateret med efterårsmode 2019 her: www.bustedwoman.com/munthe/
De første efterårsvarer fra Munthe begynder at ankomme til butikken og webshoppen i juli 2019.

 

Efterårsmode 2019: Bitte Kai Rand

Det sidste og 3. danske brand du skal holde øje med dette efterår er Bitte Kai Rand.

Bitte Kai Rand skruer op for elegancen, feminiteten og som altid med kant i form af skærke farvekombinationer. Efterårskollektionen kommer til at byde på pragtfulde sorte styles, blonder og farver som karrygul og rød kendetegner efterårskollektionen.

Vi opdaterer løbende med alt det nyeste fra Bitte Kai Rand – så hold dig opdateret med efterårsmode 2019 her: www.bustedwoman.com/bitte-kai-rand/
De første efterårsvarer fra Bitte Kai Rand begynder at ankomme til butikken og webshoppen juli-august 2019.

 

Bonusinfo: Vidste du, at både Munthe og By Malene Birger er nomineret til årets guldknap af ALT for damerne (afstemningen er afsluttet). Vinderen af årets Guldknap 2019 offentliggøres, når prisen overrækkes den 27. august 2019.
Du kan læse mere her: www.alt.dk/guldknap/

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply