Kategorier Tendenser

Efterårsmoden 2018: De største tendenser

efterårsmode-2018-de-største-tendenser-tern-jordfarver-jakkesæt-sjove-detaljer-bustedwoman

Efteråret er den næste sæson der står for døren, og det er derfor aktuelt at kaste et blik på efterårsmoden 2018. Hver sæson har sit eget præg og charme som modebilledet forsøger at afspejle i deres designs på nye måder, år efter år. Vi viser dig her de største efterårstendenser, som du kan shoppe hos os. Bemærk at nogle af varerne er pre-ordre eller endnu ikke på shoppen endnu. Glæd dig, læs med og se ekstra skarp ud i de kommende efterårsdage der byder på flot natur, tykke uldtæpper og varme drikke.  

Jordfarver i efterårsmoden 2018

efterårsmode-2018-de-største-tendenser-jordfarver-bustedwomancom

Gestuz skjorte 1.299,- Shop her / Gestuz nederdel 1.199,- Shop her / Gestuz kjole 1.499,- Shop her / Co’couture bukser 599,- Shop her / Co’couture nederdel 599,- Shop her / Soyaconcept t-shirt 170,- Shop her / Co’couture t-shirt 399,- Shop her / Denim Hunter 799,- Shop her

Et enkelt blik mod skovkanten, og du vil se de smukke farver som bliver præsenteret i efterårsmoden 2018. Naturen bliver hyldet. Det er nogle helt klare farver der går igen og igen dette efterår. Bladende på træerne visner og går fra den glade grønne til den fine brune/orange farve. I naturen finder du også den mørke gule og røde farve, som ligeledes er en trendy farve i efterårsmode 2018. Der er lagt op til smukke efterårs outfits med et sikkert twist af natur.

Farverne bliver præsenteret i alle afskygninger, hvad enten du vil have farverne i bukser eller overdel. Du kan mikse sommermodens store tendens, blomsterprint, med efterårsmoden, og hoppe i den fine jordfarvede kjole fra Gestuz. Den fåes også i grøn, og som bluse og nederdel. Co’couture giver dig en sort t-shirt, tilsat et brunligt sejt tryk med en skinnende effekt, så du stadig kan have et snært af jordfarven på dig. Vær ikke bange for at mikse jordfarverne på kryds og tværs, det er bestemt tilladt at være iført et helt jordfarvet look. Er du vild med trendfarver? Så kan du få læse og få inspiration til farverne gul og rød i vores tidligere blogpost.

Tern i efterårsmoden 2018

efterårsmode-2018-de-største-tendenser-tern-bustedwoman-com-3

Gestuz jakke 2.499,- Shop her / Custommade nederdel 650,- Shop her / Denim Hunter bukser 799,- Shop her / Mos Mosh skjorte 899,- Shop her / Denim Hunter skjorte 399,- Shop her / Cro Lina bukser 350,- Shop her / By Malene Birger blazer 3.599,- Shop her / Mos Mosh skjorte 999,- Shop her

Tern har vi set meget på det seneste, men i efterårsmoden 2018 er det altså tid til at gå fuldstændig tern-amok! Her er tern også tilladt i alle styles, og du kan nemt mikse ternede bukser med en ternet jakke. Tern på tern er super moderne, og det er bestemt ikke afgørende at ternet er det samme. Vær modig og spring ud i det, eller nøjes med bare at have ét af dine styles i tern i dit outfit.

Det grå-ternede kan have en ekstra streg af en farve, som i jakken fra Gestuz der kommer på shoppen i løbet af juli måned. I jakken får du det bedste fra begge verdener, da de farvede streger her er den gule og røde jordfarve imellem ternene. Mos Mosh har også designet forskellige fortolkninger af den ternede trend. De tilbyder blandt andet skjorter med tern. En af skjorterne har den fine feminine flæse detalje ved overarmene og knapperne på fronten. Skjorten kan du fint kan mikse med de fine grønne jordfarvede bukser fra Denim Hunter. På denne måde får du også mikset begge trends i ét outfit, og er sikret at være med på efterårsmoden 2018. Byd trenden velkommen sammen med efteråret, og få købt nogle varer med tern for et sikkert trendy look.

Feminine jakkesæt i efterårsmoden 2018

efterårsmode-2018-de-største-tendenser-feminine-jakkesæt-bustedwoman-com4Mos Mosh grøn blazer 1.299,- Shop her / Mos Mosh grønne bukser 999,- Shop her / Mos Mosh cognac blazer 1.299,- Shop her / Mos Mosh cognac bukser 999,- Shop her / In Front blazer 1.799,- Shop her / In Front bukser 1.299,- Shop her /Mos Mosh blomstret blazer 1.799,- Shop her / Mos Mosh blomstret bukser 1.299,- Shop her

Jakkesættet er en trend der historisk rammer bredt. Både mænd og kvinder kan se kniv skarpe ud i et jakkesæt, og man kan være klar til både hverdag og fest med et flot klassisk jakkesæt. Style jakkesættet med en t-shirt der har tryk på fronten, for et sejt look – eller tag en ensfarvet skjorte indenunder din blazer.

Mos Mosh har designet feminine jakkesæt til dette efterår, og endda i de trendy jordfarver! Du kan få dem i den fine jade grønne farve, og i den brunlige cognac farve. Begge jakkesæt er figursyet med et klassisk og feminint udtryk. Mos Mosh stopper ikke udvalget af jakkesæt her. De har ligeledes det super seje blomstrede jakkesæt i de fine bordeaux og grønne farver, som omfavner efteråret så fint. Det blomstrede jakkesæt er i at finde i butikken og online til august. Du kan allerede forudbestille det her. Du kan også hoppe i det røde jakkesæt fra In Front, som er den helt store trendfarve for hele 2018. Se alle vores jakkesæt her.

Sjove detaljer i efterårsmoden 2018

efterårsmoden-2018-de-største-tendenser-sjove-detaljer-bustedwoman-com.pngCoster Copenhagen t-shirt 299,- Shop her / Sofie Schnoor jakke 899,- Shop her / Mos Mosh t-shirt 499,- Shop her / Sportmax 3.199,- Shop her / Sofie Schnoor sweatshirt 699,- Shop her / Co’couture bukser 599,- Shop her / Plus Fine t-shirt 349,- Shop her / Munthe jakke 2.399,- Shop her 

Der bliver i den grad kælet for detaljerne i efterårsmoden 2018. Materialer, tryk og sammensætninger er anderledes, og det er nu muligt at iklæde sig sjove detaljer der vil pifte dit outfit op på en helt ny måde.

Vores nye mærke, Munthe, har designet den super flotte army farvede jakke til efteråret. Den sjove detalje på jakken er, at der på ryggen er spækket med alle regnbuernes farver i form af en fin simili dekoration. Desuden har fløjls materialet fået et comeback, og Co’couture har designet de skønneste løse bukser i både sort og rosa i materialet. Mos Mosh har designet den hvide t-shirt, som har “Glam” skriften i forskellige farvede palietter, som giver den et nyt individuelt udtryk. Tilsæt t-shirten med nederdelen fra det nye mærke, Sportmax, der har snittet som den sjove detalje. Den skrå afslutning nederst, og den skrå flæse i midten giver dig et spændende look. Husk på, at du gerne må have flere sjove detaljer på, på en gang. Der er ikke nogen klare regler for efterårmoden 2018, du bestemmer hvordan du vil style trendsene – alt er tilladt!

Vil du se flere efterårsvarer, eller er du ikke færdig med sommerens varer? Så tjek vores nye e-katalog ud her.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply