Kategorier Tendenser

By Malene Birger Pre Spring 2018

By Malene Birger Pre Spring 2018 hos Bustedwoman

By Malene Birger Pre Spring 2018.

Få helt eksklusivt det første kig på By Malene Birger Pre Spring 2018 kollektionen.
Kollektionen fra By Malene Birger byder på key items i den lækreste gule farve. I kollektionen balanceres der mellem de sporty referencer og de feminine fornemmelser. Alt i alt en fuldstændig fantastisk kollektion, som vi glæder os til at vise her.

Shop her: https://www.bustedwoman.com/by-malene-birger/

Her er By Malene Birger Pre Spring 2018 kollektionen

I kollektionen balanceres der mellem de sporty referencer og de feminine fornemmelser. Alt i alt en fuldstændig fantastisk kollektion, som vi glæder os til at vise jer. Den gule farve kommer i stor stil frem i foråret 2018, og også By Malene Birger lader den gule farve præge den smukke kollektion. Indimellem den stærke gule farve ser vi feminine blomsterprint, leopardprint og stilede striber. Behøver vi sige, at vi glæder os til november, hvor kollektionen lander hos os? Og kan du ikke vente, så forudbestil dine favoritter allerede nu!

By Malene Birger Pre Spring 2018 Kollektion hos bustedwoman i Silkeborg

Shop her: https://www.bustedwoman.com/by-malene-birger/

Pre Order By Malene Birger Pre Spring 2018

Helt eksklusivt kan du hos BUSTEDWOMAN forudbestille By Malene Birger Pre Spring 2018 kollektionen. Så skal du have fingrene i en af de helt fantastiske forårsstyles, så kan du allerede nu shoppe præcis de styles fra kollektionen, som du skal sikre dig at få. Kollektionen vil blive leveret i de danske butikker, inklusiv vores webshop og butik i Silkeborg, i november/december 2017. Indtil da, kan du se, at alle styles fra Pre Spring 2018 kollektionen er mærket med “PRE ORDER”. Når du shopper en By Malene Birger PRE ORDER varer på vores webshop, kommer du forrest i køen. Det betyder, at du som den første vil modtage din ønskede By Malene Birger style, så snart den rammer vores butik. Det er en unik mulighed, hvis du gang på gang oplever, at din størrelse hurtigt bliver udsolgt, eller hvis du ser en style som du bare må eje. Det gode ved denne eksklusive mulighed er, at vi hæver først pengene når din ordre med By Malene Birger sendes afsted – så tøv ikke med, at forudbestille styles fra kollektionen – det er smart… og nemt!

Når vi i november/december 2017 modtager hele By Malene Birger Pre Spring 2018 kollektionen, vil mærket “PRE ORDER” blive fjernet og salget vil være åbent for alle.

Shop By Malene Birger: https://www.bustedwoman.com/by-malene-birger/

Pre order og forudbestil By Malene Birger Pre Spring 2018 nu. Helt eksklusivt. Kom forrest i køen hos BUSTEDWOMAN.

Shop her: https://www.bustedwoman.com/by-malene-birger/

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply