Tendenser

Årets vinder af Guldknappen 2018 – Gestuz

Årets vinder af guldknappen 2018 er Gestuz. Alt for damernes Guldknappen er en dansk modepris, der første gang blev uddelt i 1984. Prisen hylder danske modevirksomheder der formår, at skabe kommerciel succes ved at forene design og business. ALT for damerne nominerer, læserne stemmer og kårer vinderen af prisen. Gestuz var i år nomineret til prisen sammen med Second Female og Birgitte Herskind, men læserne var ikke i tvivl om at årets Guldknap skulle gå til Gestuz og det kan vi godt forstå!

Årets vinder af Guldknappen 2018Vinderen af guldknappen 2018, Gestuz. Udpluk af deres efterårskollektion 2018. Smuk aliva kjole, aliva bluse og aliva nederdel. Alle dele er produceret af 100% genbrugsmaterialer.

Gestuz kjole 1299,- Shop her / Gestuz t-shirt 899,- Shop her / Gestuz nederdel 899,- Shop her 

Gestuz er i år vinder af ALT for damernes modepris Guldknappen. Du kender måske allerede det danske mærke som blev grundlagt i 2008 af Sanne Sehested, som også er designer for mærker. Gestuz kan i år ud over prisen, fejre 10-års jubilæum og åbningen af deres første flagship store. Gestuz er igennem de seneste kollektioner blevet et stort hit hos modeelskende kvinder og med deres kommercielle designs med kant, henvender de sig til kvinder i alle aldre. Gestuz-kvinden er den samme som for 10 år siden, hun er blot blevet 10 år ældre og mere moden. Gestuz formår at følge med tiden og skaber kollektion efter kollektion smukke styles, som rammer plet hos mange kvinder.

Deres store passion for mode ses tydeligt i dette års efterårskollektion, som bugner af skønne prints, pasteller og brunlige nuancer. Trods deres store passion for mode, går de ikke på kompromis med miljø og dyrevelfærd, som vægtes højt. Gestuz er med til at gå forrest og finde nye veje mod en mere bæredygtig modeindustri. Dette ses også i efterårskollektionen 2018, hvor flere styles er produceret i 100% genbrugsmaterialer, hvilket vi synes er super cool! Eksempelvis Gestuz aliva kjolen og Gestuz riba blusen.

Gestuz efterårskollektion 2018

Vinderen af guldknappen 2018, Gestuz. Udpluk af deres efterårskollektion 2018. Smuk debbie striktøje, riba nederdel og bluse i smukt stribede print. Skønne sorte esma bukser, enkel rollo tanktop og cool roy fløjlsbukser. Gestuz strik 1299,- Shop her / Gestuz nederdel 999,- Shop her / Gestuz bluse 899,- Shop her / Gestuz tank-top 299,- Shop her / Gestuz fløjls buks 999,- Shop her 

Efterårskollektionen som var den der bragte Gestuz i puljen af de nominerede til dette års Guldknap, bugner af smukke styles i skønne prints og farver, der passer perfekt til efterårets tendenser. Vi har udvalgt nogle af de bedste styles fra efterårskollektionen, som du kan shoppe hos os.

Den smukke stribede nederdel og bluse er en del af de bæredygtige styles, som er produceret 100% af genbrugs plast. Brug dem sammen som et sæt eller hver for sig. Vi er vilde med de smukke striber og farver, som passer perfekt til efteråret. Den skønne strik i smukke olivengrønne farver er perfekt sammen med både nederdele og bukser, brug den eksempelvis sammen med den stribede nederdel eller de cool fløjlsbukser. Hvis du vil læse mere om efterårets tendenser 2018, så se med her!

Hvis du er lige så vild med vinderen af Guldknappen 2018, som vi er, så shop deres efterårskollektionen lige her!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply