Styling

8 måder at style din nederdel med flæser

nederdel-med-flæser-korte-ærmer-bustedwoman

Nederdel med flæser er et hit som aldrig før. Du kan få dem lange, korte, midi og med slå-om effekt. Ligeså mange muligheder som du kan få nederdelene i, ligeså mange muligheder er der når det kommer til at skulle style din nederdel med flæser. Vi tager dig i hånden, og viser dig her 8 måder at style din nederdel med flæser på, som giver dig et farverigt look, og kombinerer forskellige print.

Nederdel med flæser tilsat lange ærmer

nederdel-med-flæser-lange-ærmer-bustedwoman

Custommade skjorte 1.199,- Shop her / Gestuz nederdel 1.299,- Shop her / Mos Mosh bluse 799,- Shop her / Custommade nederdel 1.299,- Shop her / Part Two skjorte 500,- Shop her / Karmamia nederdel 1.499,- Shop her / Closed hættetrøje 1.050,- Shop her / Co’couture nederdel 599,- Shop her

Det kan godt være svært, at skulle style sin nederdel med alle de mønstre og detaljer der er i sortimentet for sommerens nederdele. Især hvis man vil gøre noget lidt andet end blot at tilsætte en hvid eller sort overdel, og gerne vil prøve at begive sig ud i noget lidt vildere. Men heldigvis tillader moden stort set alt lige nu. Jo vildere, jo bedre – derfor har du mulighed for at eksperimentere frit.

Du kan eksempelvis tilsætte en flot fremtrædende farve til din nederdel med flæser, som måske ikke er det oplagte valg umiddelbart. Som nederdelen fra Gestuz, der tilsættes den røde skjorte med flæser fra Custommade. I dette sæt har du blomsterprintet kombineret med tigerprintet i rødt, og er derfor sikret et sejt og trendy look.

Til de køligere dage, er der intet i vejen for at iklæde dig en dejlig hættetrøje til din fine nederdel, som den lyserøde overdel fra Closed, og den printede nederdel med flæser fra Co’couture. Kunsten er at mikse det fine med det afslappede.

Nederdel med flæser tilsat korte ærmer

Gestuz t-shirt 399,- Shop her / Gustav nederdel 1.499,- Shop her / Custommade t-shirt 399,- Shop her / Co’couture nederdel 599,- Shop her / Co’couture t-shirt 399,- Shop her / Karmamia nederdel 1.799,- Shop her / Sofie Schnoor t-shirt 399,- Shop her / Karmamia nederdel 1.499,- Shop her

Du kan også mikse det fine og det afslappede, ved at tilsætte en statement t-shirt. Tilsæt blot den splinternye t-shirt fra Custommade, med det rå print, sammen med den super feminime hjerteprintet nederdel fra Co’couture. Modebilledet giver den gas med statement t-shirts sammen med nederdele, så du kan bare klø på.

Vil du hellere have et elegant look hele vejen igennem, så tilsæt den smukke t-shirt fra Co’couture med glitter detaljer til din ligeså smukke nederdel fra Karmamia. Husk på, at til din nederdel med flæser, er der intet forkert skovalg. Du kan tage sandaler, sneakers, støvler eller stilletter på. Det er helt op til dig, og hvilken anledning du skal til.

Vil du hellere gå all in på det samme mønster i hele dit outfit? Så kig forbi indlægget omkring matchende sæt. Hvis du er typen der har det bedre iklædt shorts, er der også råd til styling her.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply