Styling Tendenser

25 smarte forårsjakker til kvinder 2018

Gå foråret 2018 i møde i sæsonens smarteste forårsjakker til kvinder!

Det danske forårsvejr er en drilsk størrelse, som både byder på varme, kulde, sol, vind og regn. Så hvilken jakke skal du vælge til denne overgangsperiode? Vi har fundet 25 smarte forårsjakker, som er perfekte til det danske forår og dets drillende vejr. Forårets jakker byder på alt fra leopardprint, pels og bomberjakker til den klassiske trenchcoat og dunjakke. Find din favorit her. 

En ny sæson står for døren, og det er blevet tid til at finde forårsjakken frem eller investere i en ny, så du kan gå foråret i møde med stil. Husk, din jakke er det første, andre ser. Så vælg en lækker en af slagsen, som slår tonen an for din personlige stil. Vi udvalgt en lang række lækre forårsjakker, som alle rammer de hotteste tendenser lige nu. Der er i år fri leg med både farver, mønstre og kvaliteter, og især fake fur med leopardprint og den klassiske trenchcoatsilhuet dominerer forårets modebillede. Der er dog også mange andre muligheder, herunder smarte regnjakker, vatterede jakker og jakker i dun, pels eller skind. Sæsonen byder på et væld af forskellige jakker, så find din nye favorit og bring foråret ind i din garderobe allerede nu.

TrenchcoatForårsjakker: Trenchcoats fra Rock'n Blue, Tommy Hilfiger og Junge hos BUSTEDWOMAN

 

Rock´n Blue Aura jakke 1.199,- Shop her / Junge trenchcoat 1.299,- Shop her / Rock´n Blue Elsa jakke 1.299,- Shop herTommy Hilfiger Heritage trenchcoat 2.200,- Shop her /

Den klassiske trenchcoat bliver det helt store hit i 2018, i hvert fald hvis det står til de store, internationale modehuse. De er nemlig helt vilde med den klassiske jakke, og det forstår vi altså godt. Den flotte jakke har nemlig været en sand klassiker længe, og den går igen sæson efter sæson. Den har en elegant og klædelig silhuet, og du kan style den, så den passer til det meste. Det er den perfekte forårsjakke, og den er som skabt til det danske forårsvejr. Du kan gå efter et helt klassisk look med den elegante og enkle trenchcoat, eller du kan vælge en mere rå af slagsen i sort med fede lynlåse. Du kan også gå all-in på sæsonens tendenser og vælge en lang trenchcoat med tern. Der er masser af valgmuligheder, og lige meget hvad du vælger, er du sikker på at være velklædt foråret igennem.

DunjakkerForårsjakker: Dunjakker fra Part Two, Danwear, Beaumont og FreeQuent hos BUSTEDWOMAN

Part Two Downie jakke 999,- Shop her / Beaumont 88113 jakke 1.199,- Shop her / Danwear 45122 jakke 1.199,- Shop herFreeQuent Tops-S-Ja jakke 599,- Shop her /

Dunjakken er altid en sikker vinder. Og vi er heldigvis langt forbi de tider, hvor dunjakken ikke kunne blive for stor eller for puffet! Jo større, jo bedre! Det er dog alt sammen fortid, og nutidens dunjakke er i stedet let, sporty og elegant. Den har et flot snit og en smal silhuet, som klæder kvindekroppen, og den er både smart, varm, slidstærk og ofte smuds- og vandafvisende. Den kan derfor klare alt, hvad det danske forårsvejr byder på – perfekt! I denne sæson kan du finde den lækre og lune dunjakke i et væld af modeller og farver. Vælg den klassiske sorte dunjakke, eller kom i forårshumør med en lyserød eller blå af slagsen. Du kan også vælge dunjakken i sæsonens allerhotteste farve – nemlig rød.

PelsForårsjakker: Pels fra Stand og Butterfly hos BUSTEDWOMAN

Stand Sofia Loe jakke 2.000,- Shop her / Stand Alayna jakke 1.300,- Shop her / Butterfly 30589 jakke 2.500,- Shop herButterfly 30226 jakke 1.599,- Shop her /

Pels er både smuk, elegant og lun til de kølige forårsdage. Vælg mellem ægte pels eller fake fur, der ligner den ægte vare på en prik. Gå efter en jakke med fine pelsdetaljer på krave og ærmer, eller invester i en tidløs pelsjakke. Brug den klassiske pels som en lækker, lun og vamset forårsjakke, og style den med lyse farver og lette materialer for et lækkert, frisk forårslook. Er du rigtig modig, kan du gå all-in med en pels i dyreprint. Det er en af sæsonens helt store trends, og vi er helt vilde med de smukke leopardjakker i fake fur. De giver din stil et smart og moderigtigt tvist, og de kan peppe ethvert outfit op. Så hvorfor ikke hoppe med på leo-trenden og lade en smuk fake fur med leopardpletter flytte ind?

Vatterede jakkerForårsjakker: Vatteret jakker fra Masai, Soya og Mos Mosh hos BUSTEDWOMAN

Masai Tammi jakke 899,- Shop her / Mos Mosh Amber jakke 799,- Shop her / Mos Mosh Amber jakke 799,- Shop herSoya Fenya jakke 599,- Shop her /

De vatterede jakker er super fede og kommer i et væld af forskellige styles, farver og mønstre. Synes du, dunjakken bliver for varm til foråret, så gå i stedet efter en vatteret eller quiltet jakke. Her får du samme sporty og elegante look, men uden den ekstra varme, som dunjakken giver. Den vatterede forårsjakke har et klassisk udtryk, lignende dunjakken, men den kommer også i lange, quiltede udgaver eller som smarte bomberjakker. Hvad end du er til den klassiske stil, den sporty eller den feminine, så er der helt sikkert en vatteret jakke, som passer dertil.

Skind- og læderjakkerForårsjakker: Skindjakker fra Rock'n Blue, Gestuz og Butterfly hos BUSTEDWOMAN

Rock´n Blue Elga jakke 1.999,- Shop her / Gestuz Electra jakke 3.499,- Shop her / Gestuz Joanna jakke 2.999,- Shop her / Butterfly 10693 jakke 2.500,- Shop her /

Skind- og læderjakken er en populær klassiker hos alle aldre! Den er smart og bliver kun pænere med tiden, når den bliver brugt. Den er en super smart forårsjakke, som du kan bruge både på kolde og varme dage. Brug den på de kolde dage med en lækker strik eller sweatshirt under, og brug den med en t-shirt, top eller lille kjole på de lune dage. Du kan gå efter en enkel, lækker skindjakke med en feminin stil, eller du kan vælge den mere rå læderjakke med bikerlook. Med en skind- eller læderjakke i garderoben har du en tidløs og lækker forårsjakke de næste mange sæsoner.

Leg med udtrykketForårsjakker fra Closed, Stand og Beck Søndergaard hos BUSTEDWOMAN

Closed C97701 jakke 2.750,- Shop her / Beck Søndergaard Magpie jakke 499,- Shop her / Stand Ayla jakke 2.200,- Shop her / Stand Ines jakke 2.000,- Shop her / Closed C97056 jakke 2.200,- Shop her /

Har du mod på at skille dig ud, så gå efter en forårsjakke med mønster og print, en stærk farve eller med sjove detaljer eller materialer. Sæsonen byder på mange forskellige forårsjakker, som kan stjæle adskillelige misundelige blikke. Prøv f.eks. den super fede camouflage jakke fra Closed eller den feminine, lange leopardprintet jakke fra Stand. Er du klar på farver og struktur så vælg i stedet den smarte gule jakke fra Stand, som også kan vendes til en sort lakjakke. Du kan også gå efter en af sæsonens mange fine regnjakker, som sikrer dig mod forårets utallige regnbyger.

Forårsjakker i lange baner

Der er altså masser af muligheder for at finde en sej og smart forårsjakke, som kan fyre op under forårshumøret. Men ved du stadigvæk ikke, hvad du skal vælge? Eller vil du gerne se endnu flere smarte forårsjakker? Så kan du finde mange flere på vores webshop, eller du kan besøge vores butik i Silkeborg. Vi er altid klar til at klæde dig på til et smart og stilsikkert forår i en af sæsonens smukke jakker.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply